Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltam volna máshogy egy első randin?
Figyelt kérdés
Írtam neki az első randi után mikor beszéltünk, hogy tetszett és szívesen találkoznék még vele. De azt mondta hogy jól titkoltam hogy tetszett, mert ezt nem nagyon vette észre. De hát mit lehet csinálni első randikon amiből egyértelműen tudja hogy tetszik nekem, nem akartam rögtön lerohanni, nem vagyok az a fajta, vagy mit várt? Találkozunk újra nemsokára, mit lehet csinálni amiből érzi is hogy bejön nekem nagyon? F2012. júl. 18. 14:11
1/5 anonim válasza:
Öleld át, húzd magadhoz, adj puszit az arcára magadtól, és ha viszonozza akkor a szájára.
2/5 mizuzizu92 válasza:
Hát bókolni,és megmondani neki .
3/5 A kérdező kommentje:
Csak tudnám miért lesz az ember ilyen béna, mikor qva jó nőről van szó, aki nem ilyen jó simán befűzöm 5 perc alatt gond nélkül. De a legjobb nőknél meg megy a bénázás.
2012. júl. 18. 14:26
4/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá de ne tűnjön erőltetettnek, nézz a szemébe, ha beszél figyelj oda, hogy mit mond hogy könnyen be tudj kapcsolódni a témába, ne hagyd hogy csak ő beszéljen egész este mert az már neki lesz a ciki, öleld át, de lehetőleg közben ne tapizd le, húzd magadhoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat
2012. júl. 18. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!