Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van hogy 18 eves fejjel nemkapok csajt?
Ez most olyan mint ha be mennél volna a boltba és elfogyott volna .
Ha valaki nagyon akar tud szerezni magának .
Kicsit erőltesd meg magad.
Ahogy a helyesírásodat nézem, a plázacicáknál jó lehetsz!
Ha pedig csak felületességből írtál így, akkor tisztelj meg bennünket azzal, hogy rendesen írod a szavakat.
nem akarlak megbántani de lehet h rossz emberek mondták h jólnézel ki, és lehet, hogy nem is igaz..és ezt meg nem is értem: meg nemis csokoloztam eletembe s mar kezd a sex is nagyon hianyozni nekem ez fura, hogy még sosem csókoláztál de a sex már hiányzik..na mind1 te tudod;)
de szerintem olyanokkal próbálkozz, akik szépek szépek de nem feltétlenül a legszebek és akkor lesz valami sikerélmáényed utána könnyebb lesz szerintem..és ha olyannal beszélsz akinek tetszel akkor biztos vagyok benne, hogy könnyebben fogsz vele tudni beszélgetni mivel ő is érdeklődni fog irántad nem csak neked kell..
de azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!