Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ismerkedni neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni neten illetve élőben meleg srácokkal?

Figyelt kérdés

Hetero fiú vagyok, csak barátkozni szeretnék meleg srácokkal, ők hasonlíthatnak rám legjobban, mert eléggé érzékeny és érzelmes vagyok. A hetero fiúk és lányok elutasítják a barátságomat mert ronda vagyok. Akárki akármit mondd barátságnál is igen is számít a külső! Fiúk és lányok is mondták ezt nekem és be is bizonyosodott nagyon sokszor. A társkeresőn amin jelenleg vagyok nincsenek meleg fiúk. Neten van nekik külön társkereső? Vagy hol találhatom meg őket? Élőben hol és hogyan lehet velük ismerkedni? 14-16 éves korosztályban sok a meleg?

17/F

2012. júl. 18. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
én az vagyok :) 17/f
2012. júl. 18. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

igen, sok, aki úgy érzi, hogy lányoknál esélytelen, ezért inkább fiúkra fanyalodik, de igazi meleg nem sok van köztük, de talán nem kellene ilyen fiatalokkal kezdeni, nem biztos, hogy valóban melegek, esetleg ők csak bizonytalanok

bárhol ismerkedhetsz, utcán, buliban, aki melegnek néz ki, ahhoz odamész és beszélgetni kezdesz vele

netes társkereső is van, de szerintem 18 felett kell lenned

2012. júl. 18. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
velem ismerkedhetnél :)
2012. júl. 18. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia 22f és én szivesen leszek a jó barátod , sok meleg és legjobb barátom volt és van is !
2012. júl. 19. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyan én bi-vagyok de ha ez nem baj akkor ismerkedhetünk :D

17/f

2012. júl. 19. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző te hetero vagy?

Kérdésre:

gayromeo.com

melegbárok, attól függ hol laksz

2012. júl. 19. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
nem előző hanem előző előtti csak közben írta:D
2012. júl. 19. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező! Írtam privátot hogy szeretnélek látni miért becsülöd le ennyire a külsődet, de eddig nem küldtél képet :)
2012. júl. 24. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!