Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni neten illetve élőben meleg srácokkal?
Hetero fiú vagyok, csak barátkozni szeretnék meleg srácokkal, ők hasonlíthatnak rám legjobban, mert eléggé érzékeny és érzelmes vagyok. A hetero fiúk és lányok elutasítják a barátságomat mert ronda vagyok. Akárki akármit mondd barátságnál is igen is számít a külső! Fiúk és lányok is mondták ezt nekem és be is bizonyosodott nagyon sokszor. A társkeresőn amin jelenleg vagyok nincsenek meleg fiúk. Neten van nekik külön társkereső? Vagy hol találhatom meg őket? Élőben hol és hogyan lehet velük ismerkedni? 14-16 éves korosztályban sok a meleg?
17/F
igen, sok, aki úgy érzi, hogy lányoknál esélytelen, ezért inkább fiúkra fanyalodik, de igazi meleg nem sok van köztük, de talán nem kellene ilyen fiatalokkal kezdeni, nem biztos, hogy valóban melegek, esetleg ők csak bizonytalanok
bárhol ismerkedhetsz, utcán, buliban, aki melegnek néz ki, ahhoz odamész és beszélgetni kezdesz vele
netes társkereső is van, de szerintem 18 felett kell lenned
Ugyan én bi-vagyok de ha ez nem baj akkor ismerkedhetünk :D
17/f
Előző te hetero vagy?
Kérdésre:
gayromeo.com
melegbárok, attól függ hol laksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!