Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány, minden oké velem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány, minden oké velem és vele, de egy ideig most még nem szeretne új kapcsolatot. Higyjem el neki, hogy nem velem van a baj?

Figyelt kérdés
Ha tényleg ennyire bejövünk egymásnak nem az elnne a természetes, hogy leszarni mindent és az újjal foglalkozni? ezek gyenge kifogások, vagy én vagyok túl tapasztalatlan?
2009. júl. 14. 02:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az ilyenek, tenleg gyenge kifogasok. En csak azt nem ertem meg, hogy ha valaki nem akar kapcsolatot akkor miert kell kodositeni, es a szemebe mondani, hogy nem te vagy az igazi!

Szerintem nezz mas baratno utan.

Sok sikert!

32/N

2009. júl. 14. 02:14
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi, ennek tényleg hamar vége lesz így :D:D
2009. júl. 14. 02:20
 3/11 A kérdező kommentje:
de nem értem, folyton bizonygatja, hogy benne lenne, neki oké lenne, stbstb, szerintem tényleg csak várnom kéne, létezik?
2009. júl. 14. 02:28
 4/11 anonim ***** válasza:

:S ez elég gázos szitu...

Nekem ha tetszik egy srác, vagy szerelmes vagyok belé, akkor nem lenne az, hogy várjon rám.

De lehethogy csak azt akarja tudni, hogy mennyire kell neked.:) Mennyit tudsz várni rá. Meg vannak tényleg olyan lányok, akiknek idő kell, hogy kiheverjék az előző kapcsijukat, vagy ilyesmi.

Ha bizonygatja, akkor tényleg ez lehet, de nem tudom.:D

Szerintem kérdezd meg, hogy még mennyit kéne várnod...

2009. júl. 14. 02:54
 5/11 A kérdező kommentje:
szeptemberig, csak annyira groteszk ez az egész, mintha szivatna, vagy azért várat, hogy hátha közben összejön egy jobb kapcsolat...
2009. júl. 14. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:

én másfél hónapja szakítottam a barátommal 5 hónap után, de még mindig heverem... néha nehéz. de ha jönne egy srác, aki igazán nagyon-nagyon tetszene, elfeledtetne velem mindent :)

van egy fiú, aki 3 éve ahányszor szóba kerül, hogy mi ketten, azt mondja, hogy ő nincs felkészülve rá, ő nem szeretne kapcsolatot... közben meg állandóan más csajok után fut... szóval szerintem ezek jó része csak kamu :S

2009. júl. 15. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Várj türelemmel és majd azon veszed észre, hogy 40 évesen egy lerobbant alkoholista vagy, aki a kutyának sem kell.
2009. júl. 15. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Most pontosan mire kell várni? Arra, hogy kimondjátok azt, hogy egy pár vagytok? Akkor nem kell kimondani! Ha igaz amit írtál akkor maradjatok ugyanolyan jóban és előbb utóbb ki fog alakulni a kapcsolat.
2009. júl. 15. 15:40
 9/11 A kérdező kommentje:
nem, nem hiszem, arra, hogy olyan szintre kerüljünk, hogy kimondhassuk, hogymondjam, elmondásai szerint a lány járna velem, és tudja, hogy ha sokat találkozunk egy idő után összejönnénk és szeretne, meg minden, na pont ezt nem akarja... dehát most ki fog egy ilyen hülyeséghez alkalmazkodni, már nem azért.... akkor mondja azt, hogy nem akar semmit tőlem... bár... jó megmondta, de nem tőlem, hanem senkitől, egyenlőre, de majd igen. ... csak enm tudom elképzelni ezt a helyzetet
2009. júl. 15. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek megy gördülékenyen egy kedves fiú "lerázása". Remélem nem fog rosszul esni, de őszintén azt gondolom, hogy csak nem akar nagyon megbántani, ezért nem mondja a szemedbe: nem akar téged. Persze lehet hogy tévedek...!
2009. júl. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!