Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány, minden oké velem és vele, de egy ideig most még nem szeretne új kapcsolatot. Higyjem el neki, hogy nem velem van a baj?
Az ilyenek, tenleg gyenge kifogasok. En csak azt nem ertem meg, hogy ha valaki nem akar kapcsolatot akkor miert kell kodositeni, es a szemebe mondani, hogy nem te vagy az igazi!
Szerintem nezz mas baratno utan.
Sok sikert!
32/N
:S ez elég gázos szitu...
Nekem ha tetszik egy srác, vagy szerelmes vagyok belé, akkor nem lenne az, hogy várjon rám.
De lehethogy csak azt akarja tudni, hogy mennyire kell neked.:) Mennyit tudsz várni rá. Meg vannak tényleg olyan lányok, akiknek idő kell, hogy kiheverjék az előző kapcsijukat, vagy ilyesmi.
Ha bizonygatja, akkor tényleg ez lehet, de nem tudom.:D
Szerintem kérdezd meg, hogy még mennyit kéne várnod...
én másfél hónapja szakítottam a barátommal 5 hónap után, de még mindig heverem... néha nehéz. de ha jönne egy srác, aki igazán nagyon-nagyon tetszene, elfeledtetne velem mindent :)
van egy fiú, aki 3 éve ahányszor szóba kerül, hogy mi ketten, azt mondja, hogy ő nincs felkészülve rá, ő nem szeretne kapcsolatot... közben meg állandóan más csajok után fut... szóval szerintem ezek jó része csak kamu :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!