Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon kéne egy barátnő, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kéne egy barátnő, de sajnos nincs. Hogy tudok szerezni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
megkérdezel egy csajt hogy lesz e a barátnőd
2009. júl. 13. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Vegyél eggyet a vaterán...Ugy beszélsz mintha egy tárgyról lenne szó,pedig nem így van.Amúgy járj bulizni stb...
2009. júl. 13. 18:46
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

talalka.hu

love.hu

myvip randi

iwiw - pasik és csajok app

sok szerencsét!

2009. júl. 13. 18:46
 4/17 anonim ***** válasza:
35%

szia

ha akarsz irhatsz nekem privit:)

hány éves vagy?

2009. júl. 13. 19:13
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
és mégis mire kéne az a nő?
2009. júl. 13. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
87%

Mert most istenem, hogy fogalmazzon másképp? Szegénynek csak egy barátnő kell, lehet hogy kicsit rövid volt a kérdés, de érthető. Mit kell itt oltani szerencsétlent, hogy mire kéne meg vegyen vaterán.

Azért vettem ennyire magamra, mert akár én is feltehettem volna ezt a kérdést.

2009. júl. 13. 19:36
 7/17 anonim ***** válasza:
39%

"Nagyon kéne egy barátnő" Már nem azért, de az ember általában szerelmes lesz aztán járnak.

Nem csak úgy kellene egy bnő jöjjünk össze stílusban.

Előre sajnálom a szerencsétlent.

Egyébkéntis mire kéne? Úgyse szereted.

Még megjegyezném, hogy nem tárgyak vagyunk!!!!

15/L

2009. júl. 13. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
12%
vegyél egy scrabblet, ha szerencséd van börtönkörökben lehetsz a nő :)
2009. júl. 14. 01:33
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
22:16 Amúgy azt honnan tudod, hogy nem szeretné? Ismered a kérdezőt? Nem... Ahogyan engem sem ismersz. Nekem is kéne egy barátnő, de ez nem jelenti azt, hogy tárgyként néznék rá. Meg hát én minden erőmmel azon vagyok, hogy legyen, ismerkedek, bulizok, stb. És szeretném, törődnék vele, mindent megadnék neki, és nem csak arra kéne. Tudod, van, aki egész nap egyedül ül otthon, nincs testvére, az anyja állandóan úton van, tehát nincs akivel egy jót tudna beszélgetni. Én ilyen vagyok, és nagyon sz@r érzés ám a magány. Isteni szerencse, hogy van kikkel elmennem bulizni, addig sem otthon ülök. De az igazi mégis az lenne, hogyha lenne végre egy barátnőm, akivel megértjük egymást, akit szerethetek és viszont szeret. És nem kéne folyton a haverok napirendjéhez alkalmazkodni. Mindig lenne társaságom, eljárnánk csomó helyre vele.
2009. júl. 14. 16:56
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
2009. júl. 14. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!