Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy barátnőm aki álitolag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátnőm aki álitolag szeret? :S

Figyelt kérdés
van egy barátnőm aki álitoolag szeret és mindig mondja h szép vok ilyesmi és mondta h majd találkozzunk valahol és összevesztünk aztán de kibékültünk mondta h szeret azért bocsált meg de a barátnője mondta h neki mondta h ne beszéljünk rolam ez nem tom mikor volt de jolvan elmegy aztán megmondta h azt mondta a barátnőm hogy nem is jön ide nem is talizik velem de a barátnőm azt mondja h igen mit tegyek ki hazudik?
2012. júl. 16. 17:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
OMG!!! -.-"
2012. júl. 16. 17:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem értem.
 3/20 AvernusTriad ***** válasza:
100%
Jesszus! Vesszőről, írásjelekről hallottál már? Egy szót se értek!
 4/20 anonim ***** válasza:
84%

van egy barátnőm aki álitoolag szeret és mindig mondja h szép vok ilyesmi és mondta h majd találkozzunk valahol és összevesztünk aztán de kibékültünk mondta h szeret azért bocsált meg de a barátnője mondta h neki mondta h ne beszéljünk rolam ez nem tom mikor volt de jolvan elmegy aztán megmondta h azt mondta a barátnőm hogy nem is jön ide nem is talizik velem de a barátnőm azt mondja h igen mit tegyek ki hazudik?

Ezt te eltudod olvasni? Értelmezni? Mert én nem!

Van egy gyönyörű anyanyelvünk, tessék tisztességesen használni. Az nem mentség, hogy még általános iskolás vagy!

2012. júl. 16. 17:23
 5/20 anonim ***** válasza:
nem fikázom a szlenget, mivel én is használom (elég gyorsan gépelek), de azért pontot és vesszőt nyugodtan használhatnál. így kb semmi értelme az írásodnak.
2012. júl. 16. 17:27
 6/20 anonim válasza:
Ne haragudj ,esküszöm a jószándék megvolt de 5x ujraolvasás után se értem ...
2012. júl. 16. 17:37
 7/20 anonim ***** válasza:
47%

Tekintsünk el a helyesírástól... A kérdésre válaszolva:

Figyelj,bocsi,én nem akarok beleszólni,meg tanácsokat osztogatni,de ez egy nem publikált spanyol sorozat... Ha egy kicsit is gondolkodsz,rájössz,hogy ez a lány nem-nor-má-lis. Hülyít. Játszik. Éli világát-és élvezi. Vagy szakítasz,vagy hívod a stábot,és tényleg csinálsz egy szappanoperát. Bocsi,de ezt innen látom,hogy butaság lenne folytatni. Az meg,hogy mond valamit,amit semmi tett nem bizonyít,ne is említsük,hogy mekkora kamu..

2012. júl. 16. 17:39
 8/20 anonim ***** válasza:
2 sor után elment a kedvem még az olvasástól is
2012. júl. 16. 17:39
 9/20 anonim ***** válasza:

Figyelj megmondom mit kell tenned: mindössze annyi a dolgod hogy <{{˝´€í˝<´Í˛]`˝˝}€}÷;>×÷$¸¨ł´í¨€˝í][ĢТđТ`}íł;÷ł

Ilyen egyszerű.

2012. júl. 16. 18:15
 10/20 A kérdező kommentje:
uristen de sok bagoly szemű gyerek van itt. nem fontos a helyesirás csak ha igazi levelet irok :)
2012. júl. 16. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!