Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki hisz abban hogy első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hisz abban hogy első személyes találkozásra összeköltözés?

Figyelt kérdés
Arra értem hogy hónapok , évek óta beszélgettek interneten csak még nem volt alkalom személyes találkozásra , ha úgy adódna első találkozásnál odaköltöznél választottadhoz mert mesze van, és nem minden nap tudjátok megoldani a találkozásokat?

2012. júl. 16. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor ha még csak először találkozok vele, biztos, hogy nem költöznék oda hozzá.
2012. júl. 16. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom. Kell a randizós időszak egy kapcsolatban, nagyon! Hosszú távon csak hátránya lehet.
2012. júl. 16. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ezt az agybaj, távoltartási végzés, fegyvertartási engedély megszerzése kategóriába sorolom.
2012. júl. 16. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolatot akarok, eleve nem kezdek olyannal, aki 50+ km-re lakik. Az majdnem zsákbamacska. Neten mindenki azt mond, ami akar, hiába töltenénk együtt a hétvégéket, akkor is lehet álarcot viselni, akár hónapokig is.

NEM, nem költöznék össze senkivel ilyen hamar. Ja, és nem szánok ÉVEKET valakire az életemből úgy, hogy nem is találkozom vele...még hónapokat sem. Kivéve, ha ez levélszerelem, de akkor meg nem kell soha találkozni.

2012. júl. 16. 13:59
 5/7 Dia90' ***** válasza:
Neem! Kell azért pár hónap.
2012. júl. 16. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem elöször személyesen kell megismerni egymást.
2012. júl. 16. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor már egyből esküvő meg gyerek is.

Remélem nem komolyan kérdezed ezt...

2012. júl. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!