Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Baj ha nincsen még pasim 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nincsen még pasim 14 évesen?

Figyelt kérdés
15 éves leszek ,de még nincs senkim.Flörtölni flörtölök én a fiúkkal + sokkal chatelek is ,de ennyi.Itt megáll a dolog.

2012. júl. 16. 12:42
1 2
 11/20 anonim válasza:
És soha nem is volt olyan hogy neked flörtöljön valaki, vagy csak akarjon tőled valamit?
2012. júl. 16. 12:59
 12/20 A kérdező kommentje:

A rosszindulatú válaszokat mellőzzétek már!Barátot akarok nem gyereket..uhh:S

De olyan volt már:)

2012. júl. 16. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne siesd el, legyél boldog, éld az életed, élvezd a szabadságot.
2012. júl. 16. 13:22
 14/20 Dionsyia ***** válasza:

Nem baj. Ilyenkor tanulod még csak a másik nemmel való ismerkedést.

Próbálgatod magad, mint nő, flörtölsz, ez a normális. Nem kell egyáltalán "bepasizni", csak mert a többségnek már van. Én ugyanígy voltam, nem pasizgattam, csak mindig meghallgattam az osztálybeli lányok siránkozásait, hogy "jaj, történt egysmás, és utána levegőnek néztek", stb.

Nem kell még neked állandó pasi, ilyenkor még az a jó, ha egy-egy csók, simogatás el-elcsattan, de nem kell továbblépni. Majd ha igazán beleszeretsz valakibe. És azt majd tudni fogod.

Erre az ártatlan időszakodra fogsz majd később a legszívesebben visszaemlékezni, ha el nem rontod egy túl korán bevállalt kapcsolattal és korai szexszel. ;)

Azt azért ajánlom, isemrkedj személyesen is, a chat nagyon becsapós. Mindenki "álarcban" beszélget.

2012. júl. 16. 13:32
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi szépen !:)

A szexre nem is gondoltam....az még korai szerintem is.

Facebookon bezsélgetek!Ott mindenki valós,és ismerős!:)

2012. júl. 16. 13:56
 16/20 anonim ***** válasza:
hát én már 15 vagyok és még nem is mertem meg nem is volt barátnőm :D
2012. júl. 17. 10:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Akik a negatív válaszokat írják: Tudom hogy 20-30 évesen már nagyon érettnek érzitek magatokat, de nem hiszem el hogy 15 évesen csak a tanulásra gondoltatok! Ez hülyeség! Minden gyereket 13-14-15 évesen elkezd érdekelni az ellenkező nem. Ez normális, úgyhogy nem kell itt okoskodni,

Kérdező: Nem baj hogy nem volt még barátod. Jó hogy próbálsz ismerkedni, de inkább élőben csináld. Bulikban, táborokban (nyáron a suliban nem) jól lehet ismerkedni. :) Sok sikert!

2012. júl. 17. 10:53
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!:D
2012. júl. 17. 12:34
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem 17 évesen sincs senki :( de ha te szép vagy, akkor ne aggódj, nemsokára találsz majd egy srácot.
2012. júl. 19. 11:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Of korsz hogy problem. xD Mit gondolsz? Hogy mindenkinek rb@ncnak kell lenni? Elárulok valamit.: NEM BZDMEG! xD
2012. aug. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!