Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
sziasztok :) 17L vagyok egy sráccal megismerkedtem egy közösségi oldalon kb egy hónapja, és elhívott talizni erre a hétre, de még pontos időpontot nem beszéltünk meg.. múlthéten elromlott a gépem ezért 3 napig nem voltam fenn utána írtam neki hogy vagyok nagyon rövidet beszéltünk de utána lelépett köszönés nélkül(máskor is volt ilyen mert rossz a nete ) , és kb 4 napja már fel sem jött és az utolsó levelemre nem reagált amikor lelépett.. kicsit rossz kedvem van, lehangolt vagyok, mert ezen a héten találkoznánk és nagyon félek hogy most felszívódott, sajnos ilyen már volt.. :/ arrta gondoltam hogy hétvégén esetleg írok hogy mi van vele v vmi de nem akarok én rohangálni utána.. most kicsit félek h "átvert" v nemtom..:( pedig ő kérte a találkozót..
nincs meg a telefon száma se, gondoltam h később elkérem.. mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!