Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

sziasztok :) 17L vagyok egy sráccal megismerkedtem egy közösségi oldalon kb egy hónapja, és elhívott talizni erre a hétre, de még pontos időpontot nem beszéltünk meg.. múlthéten elromlott a gépem ezért 3 napig nem voltam fenn utána írtam neki hogy vagyok nagyon rövidet beszéltünk de utána lelépett köszönés nélkül(máskor is volt ilyen mert rossz a nete ) , és kb 4 napja már fel sem jött és az utolsó levelemre nem reagált amikor lelépett.. kicsit rossz kedvem van, lehangolt vagyok, mert ezen a héten találkoznánk és nagyon félek hogy most felszívódott, sajnos ilyen már volt.. :/ arrta gondoltam hogy hétvégén esetleg írok hogy mi van vele v vmi de nem akarok én rohangálni utána.. most kicsit félek h "átvert" v nemtom..:( pedig ő kérte a találkozót..

nincs meg a telefon száma se, gondoltam h később elkérem.. mit tegyek?

2012. júl. 16. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed hogy komolyan belezúgtál akkor elmehetsz a találkozóra, de mivel egy közösségi oldalon ismerkedtetek meg nem ártana óvatosnak lenni. :/ Az interneten keresztül nem lehet megismerni egy embert.
2012. júl. 16. 12:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy lepattintott... de nem értem, miért nem lehet személyesen ismerkedni, akkor is benne van a pofára esés lehetősége, de én nem lennék ilyen bátor, hogy vadidegenekkel ismerkedek neten, azután még találkozok is vele... túl fiatal vagy még ehhez, nem hiszem el, hogy máshogy nem megy!
2012. júl. 16. 12:12
 3/3 A kérdező kommentje:
de emberek köszi de nem ez volt a kérdés.. ahnem h miért nem jön fel ennyi ideje ha ő hívott?? tudomh mik a veszélyek de szerintem 17 évesen lassan 18 leszek elég érett vagyok nem kis 13 éves vagyok.. igen élőben is volt aki akart velem ismerkedni csak az nem tetszett.. nemtomh miért van elítélve ennyire ez a netes dolog egyik bnőmnek 2 kapcsolata volt eddig mind a neten jött össze.. a legutóbbi már több mint 2 éves
2012. júl. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!