Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a sorsom ha bűnt követtem el, azt hogy szerelmes lettem egy másik srácba, úgy hogy már van gyermekem és egy élettársam is?

személyesen csalódni fogsz, vagy idővel amikor megismered, de a régi párodnak sem lesz esze ágában, hogy visszafogadjon - és helyesen teszi.
két szék között a földön leszel, és örülhetsz, ha a gyereket nem veszi el a bíróság pont azért, amit leírtál.
megéri?

Aha... buta vagy, ha azt hiszed, hogy ezzel a fiúval nem laposodna el ugyanúgy a kapcsolatotok, mint most a "pároddal".
Nekem a gyermekem mindennél fontosabb lenne, és éppen elég indok arra, hogy megpróbáljam rendbehozni a kapcsolatom. Mert gondolom nem csak az élettársad hibája, hogy ez tönkrement.
És honnan van neked olyan sok pénzed?
Mert én valamilyen oknál fogva egy unatkozó háztartásbelinek képzellek, akinek a férje a belét kidolgozza, hogy a gyereke boldog legyen.

Srác? Egy gyerekért hagynád el a férjed?
Egyébként ha félrelépsz, akkor buktad a gyerekeket.

Mi az, hogy ha félrelép, akkor bukta a gyereket? Ez hülyeség. Csak azért, mert ribanckodik, még egy bíróság sem fogja tőle elvenni a gyerekét.
Nézd, jó esetben te egy értelmes (?) nő vagy. Annyi eszed biztosan van, hogy felül tudj kerekedni az ösztöneiden. Szakítsd meg a kapcsolatot a férfival, és adj még egy esélyt a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!