Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak számomra ilyen felfogh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak számomra ilyen felfoghatatlan, hogy ha néhány lány szerint szép szemeim vannak és bájos arcom, akkor mégis miért nem találtam még olyan lányt, aki járt volna velem?

Figyelt kérdés
Csak néztem tegnap is, hogy kopasz, szemüveges, szerintem csúnya fiú milyen szép, tőle kicsit magasabb lánnyal ment kézenfogva. Nem vagyok tökéletes, de ha ezt nézzük, akkor úgy érzem nekem is jár egy nekem tetsző, vonzó barátnő, nincs igazam?

2012. júl. 15. 21:35
1 2
 1/15 anonim válasza:
Ez számomra is felfoghatatlan hány éves vagy kedves kérdező?
2012. júl. 15. 21:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Tudod, nem csak a szemen múlik a dolog.:) Kell a kisugárzás, a belső értékek... az oké, hogy szép a szemed, elhiszem, de az még messze nem elég egy barátnőhöz.
2012. júl. 15. 21:39
 3/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez.Én se mondanám magam csúnyának ,és még sincs sehol senki.Az utcán is megnéznek,rám írnak ,de ennyi..
2012. júl. 15. 21:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
arra még nem gondoltál, hogy talán nem csak a szép szemek és a bájos arc számít? igaz, hogy az első benyomást a külső adja de ami egy életre meg tud fogni az a belső:)
2012. júl. 15. 21:40
 5/15 anonim ***** válasza:
Először is kellene a korod. És próbálkoztál egyáltalán? :) Mert nem fognak az ölödbe hullani. Meg kell szerezni őket, ami nem egyszerü, de meg lehet tanulni. Olyan mint egy videó játék, minél többet nyomod, annál magasabb szintre jutsz. Nem kell jóképünek lenni (ez kiderült a szövegedből is, csúnya pasiknak is lehet topmodell csaja, ha van stílusuk) Ha érdekel, hogyan fejlesztheted magad, írj rám priviben. :)
2012. júl. 15. 21:40
 6/15 ASOT ***** válasza:

van akik találnak bennük szépet...habár szerintem nincsenek túlnyomó többségben....

meg talán azok akik már sokat csalódtak a jóképű srácokban és egy ilyen megbecsüli őket....

2012. júl. 15. 21:46
 7/15 anonim ***** válasza:

"Jár..." Ez nem egy juttatás, amiért bemész az önkormányzathoz, kitöltesz egy űrlapot és postázzák....

Mutass képet. :)

2012. júl. 15. 21:47
 8/15 A kérdező kommentje:

ma 21:40

Úgyis a külső számít, addig sok lánynál sikeres vagyok, amíg nem látják meg, hogy nézek ki, ezért szeretek online ismerkedni, de amint képek kérnek már sejtem, hogy úgysem kellek nekik. De mások meg mégis éltetnek, hogy helyes vagyok, de ritka amúgy. Bár attól még fura, hogy tőlegm csúnyábbk embereknek is van szép párja, csak nekem nem jön össze.

2012. júl. 15. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudod, a közhiedelemmel ellentétben a nők nem csak a külsőt nézik (vagy nem a pénztárcád tartalmát). Lehetsz akármilyen helyes, ha olyan lányokkal akadsz össze, akiknek ennél több kell. Persze az jó pont, ha ápolt és ki néz valahogy a pasi, de azért az is fontos, ahogy előttem is írták, milyen a kisugárzása, intelligens-e, humoros-e, lehet-e beszélgetni vele. Ne azon keseregj, hogy nálad csúnyább pasiknak összejön, hanem tégy azért, hogy neked is sikerüljön.
2012. júl. 15. 22:19
 10/15 A kérdező kommentje:

ma 22:19

Persze, nyílván nem csak a külsőt nézik, de az az elsődleges és az alapján döntik el, hogy kap-e további esélyt a fiú az ismerkedésre. Hidd el tudom, mert saját magamon szenvedtem el a sok-sok elutasítást és kaptam tini lánytól olyat is, hogy túl ronda vagyokk, nagy orrom van és szabályos kigúnyolt egy csomó tömeg előtt. A többség általában a van barátom szöveggel koptat le, persze a felének sincs barátja. :)

2012. júl. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!