Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak számomra ilyen felfoghatatlan, hogy ha néhány lány szerint szép szemeim vannak és bájos arcom, akkor mégis miért nem találtam még olyan lányt, aki járt volna velem?
van akik találnak bennük szépet...habár szerintem nincsenek túlnyomó többségben....
meg talán azok akik már sokat csalódtak a jóképű srácokban és egy ilyen megbecsüli őket....
"Jár..." Ez nem egy juttatás, amiért bemész az önkormányzathoz, kitöltesz egy űrlapot és postázzák....
Mutass képet. :)
ma 21:40
Úgyis a külső számít, addig sok lánynál sikeres vagyok, amíg nem látják meg, hogy nézek ki, ezért szeretek online ismerkedni, de amint képek kérnek már sejtem, hogy úgysem kellek nekik. De mások meg mégis éltetnek, hogy helyes vagyok, de ritka amúgy. Bár attól még fura, hogy tőlegm csúnyábbk embereknek is van szép párja, csak nekem nem jön össze.
ma 22:19
Persze, nyílván nem csak a külsőt nézik, de az az elsődleges és az alapján döntik el, hogy kap-e további esélyt a fiú az ismerkedésre. Hidd el tudom, mert saját magamon szenvedtem el a sok-sok elutasítást és kaptam tini lánytól olyat is, hogy túl ronda vagyokk, nagy orrom van és szabályos kigúnyolt egy csomó tömeg előtt. A többség általában a van barátom szöveggel koptat le, persze a felének sincs barátja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!