Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti beérnétek azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti beérnétek azzal, ha a barátotoknak ilyen felsőteste lenne? Kép feltöltve

Figyelt kérdés

Szóval össze szeretnék jönni egy csajjal,azt mondta,hogy eddig vézna barátjai voltak,de most már szeretne egy kicsit izmosabb pasit magának,mert nagyobb biztonságba érezné magát,igazából én abszolút nem tartom magam izmosnak,bár több lány ismerősöm szerint jó testem van,nemrég álltam neki gyúrni,szóval ennél már csak jobb lesz :)

válaszokat köszönöm,kort is légyszives írjatok !!!!!

[link]

2012. júl. 15. 13:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Be, lassan vetekszik az általam annyira szeretett kockahassal :D
2012. júl. 15. 21:30
 12/19 anonim ***** válasza:
ja bejönne... de több nem is kellene ne legyél ilyen bodybuilder fazon azt kevesen kedvelik
2012. júl. 16. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem egész jó :)

mondjuk egy picit kockásabb has nem lenne baj

ettől függetlenül nem a felsőtested miatt kell, hogy szeressen

2012. júl. 16. 18:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy nem emiatt,viszont nekem fontos az,hogy megtudjam védeni a barátnőmet,edzés előtt 4 évig K1eztem .. de térdem szétment,szóval le kelett vele állnom :S
2012. júl. 16. 20:14
 15/19 anonim válasza:
Ez pont jó! Ennél izmosabb, az már nem szép szerintem! Jó tested van! Ha nagyon akarsz gyúrni, szálkásitsd a kasizmod! :) 17L
2012. júl. 23. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít, hogy milyen izmos, hanem a személyisége, arca, mosolya, kisugárzása... Az, hogy mennyire passzolunk és vagyunk egy hullámhosszon. Csak felsőtest alapján kicsit abszurd dolog lenne párt választani, úgy gondolom. Szerintem sokadlagos szempont, persze nem hátrány, ha kissé szálkás a fickó. :)

18É

2012. júl. 23. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
18L * xD
2012. júl. 23. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Pont tökéletes. :) és ne vidd túlzásba, nem kell kockásabb has se szerintem...
2012. júl. 23. 17:41
 19/19 anonim válasza:
húúú hallod ez nemrossz !! :D nekem bejön :D
2012. júl. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!