Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci csajok elgondolkoztatok már azon hogy szimplán azért nincs pasitok mert ducik vagytok?
"hol a saját szintjük"
Azért ez így elég durva! Duci létemre nálam jóval fiatalabb, modell pasikat utasítottam vissza. Ha valaki nem jön be, akkor tőlem lehet átlagon felüli pasi is... A külső nem minden. Ez a szintezés pl. kimondottan visszataszító...
Én duci vagyok, de mindig is kaphattam volna pasit minden ujjamra kb.
De van párom, szoktak mostanában is nyomulni munkahelyen is, facebookon is. A legjobb barátnőm szintén duci, de kb naponta új pasi kattan rá.
Ellenben 1-2 50 kilós ismerősömmel, aki a kutyának nem kell.
És ez nem nagyképűsködős akart lenni, mivel úgysem tudja senki, hogy ki vagyok, szimplán csak érzékeltettem, hogy szerintem nincs a kettőnek köze egymáshoz.
Én nem tagadom 160cm és 66kg vagyok. Igen eszembe jutott már, h ezért lehet, h nem keresnek a pasik ÚGY, de azért nekem s vallottak szerelmet, de a főbb oka nállam priv. az h nem érdekel még a pasizás. de most kezdtem aerobikozni h sulira formába legyek.
14/L
Nagy figyelemmel hallgatom sokszor a Kedves Lányokat, hogy 58,59,60...68 kg-mal már duci valaki...! Ez most komoly??? 58-68 kg persze függ a magasságtól is,de az nem duci!!!!!!!
És, ha duci is, akkor mi van??? Ugyan olyan ember,mint mi, érzésekkel!
Hozzátenném: engem speciál még izgatnak is a duci lányok! :D
Persze van párom, nem csalnám meg!
171cm és 58kg ? Az már vékony, nem kicsit.
12 Éves vagyok és a 2. legjobb barátom egy kövér lány.
Vele tudok szórakozni a legjobban :) Amúgy fiu vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!