Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Duci csajok elgondolkoztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci csajok elgondolkoztatok már azon hogy szimplán azért nincs pasitok mert ducik vagytok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"hol a saját szintjük"

Azért ez így elég durva! Duci létemre nálam jóval fiatalabb, modell pasikat utasítottam vissza. Ha valaki nem jön be, akkor tőlem lehet átlagon felüli pasi is... A külső nem minden. Ez a szintezés pl. kimondottan visszataszító...

2012. júl. 14. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Egyrészt csak a nem duci csajok hiszik ducinak magukat, másrészt nincs olyan, h vkinek csak emiatt nincs pasija, legfeljebb magából kiindulva azt hiszi az illető, h a férfiaknak is csak a külső számít.
2012. júl. 14. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Én duci vagyok, de mindig is kaphattam volna pasit minden ujjamra kb.

De van párom, szoktak mostanában is nyomulni munkahelyen is, facebookon is. A legjobb barátnőm szintén duci, de kb naponta új pasi kattan rá.

Ellenben 1-2 50 kilós ismerősömmel, aki a kutyának nem kell.

És ez nem nagyképűsködős akart lenni, mivel úgysem tudja senki, hogy ki vagyok, szimplán csak érzékeltettem, hogy szerintem nincs a kettőnek köze egymáshoz.

2012. júl. 14. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem tagadom 160cm és 66kg vagyok. Igen eszembe jutott már, h ezért lehet, h nem keresnek a pasik ÚGY, de azért nekem s vallottak szerelmet, de a főbb oka nállam priv. az h nem érdekel még a pasizás. de most kezdtem aerobikozni h sulira formába legyek.

14/L

2012. júl. 15. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagy figyelemmel hallgatom sokszor a Kedves Lányokat, hogy 58,59,60...68 kg-mal már duci valaki...! Ez most komoly??? 58-68 kg persze függ a magasságtól is,de az nem duci!!!!!!!

És, ha duci is, akkor mi van??? Ugyan olyan ember,mint mi, érzésekkel!

Hozzátenném: engem speciál még izgatnak is a duci lányok! :D

Persze van párom, nem csalnám meg!

2012. júl. 19. 23:44
 16/17 TipM válasza:

171cm és 58kg ? Az már vékony, nem kicsit.

12 Éves vagyok és a 2. legjobb barátom egy kövér lány.

Vele tudok szórakozni a legjobban :) Amúgy fiu vagyok

2012. júl. 24. 18:11
 17/17 anonim válasza:
Felesegem ducinak mondhato, de annyira sexi szamomra, hogy hozza merek mindenkit. Imadom, odaado, kedves es szeretetre melto! Nagyon sok "jo csaj" baratnom volt elotte, de peldaul az agyban is olyat tud, hogy elveszitem a fejem ha ra gondolok! Duci lanyok, ne a cosmo-bol meritsetek idealt!!:-)
2012. aug. 3. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!