Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 éves fiu vagyok és van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiu vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem de nem merem elmondani neki és ha beszélgetésre kerülne a sor egyszerűen leblokkolok és nem jön ki egy hang se a torkomon Mit tegyek? A lány is 12 éves

Figyelt kérdés

2012. júl. 14. 14:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. júl. 31. 12:00
 12/12 anonim válasza:
szerintem próbálj megtetszeni neki. úgy hogy csináld azt amit ő. légy vele kedves. ha jár valamilyen szakköre te is járj oda. vagy menj neki úgy minth életlen lenne és zonnal kérj bocsánatot
2013. márc. 5. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!