Tetszik nektek ez a hang? Csak egy rövid kis videó:-)
Jó a hangszíned ,és vannak ügyes megoldások ! Egyszóval tetszik.. (én is énekelek amúgy:))
Hány éves vagy ?
Képeztesd a hangod mindenképp!!
énektanárhoz jársz ? Az nagyon fontos lenne hogy zongorával gyakorolj! A hangszíned nagyon szép, és van érzéked is hozzá!! A nem tiszta részeknél a tanár tudna segíteni !!
Ne hagyd veszni a tehetséged!! :)
Kicsit viszonyt készülj rá -mert nehogy az vegye el a kedved ,hogy amiatt ejtenek ki mert nem néhol kicsit hamis a rutin-meg a tanárhiány miatt !!
Én már írtam neked fentebb!! :)
Szóval HAJRÁÁ!! (szintén énekes lány)
A 29 évesen mit akarok már hozzáállásra két szó: Susan Boyle. Például. Nem hozzá hasonlítalak, csak mondom, hogy 29 évesen semmivel nem vagy még elkésve. Ha mondjuk 60 évesen tennéd ki a kérdést, akkor még érteném az ilyenfajta aggályokat.
A x-faktorroól annyit, hogy tehetsz egy próbát vele, de nem tudom a bejutásoddal vagy a kieséseddel járnál jobban. Ugye azzal tisztában vagy, hogy ha esetleg döntős lennél (megnyugtatásként: ennél sokkal kevesebb hanggal is voltak már döntősök), akkor a csatorna mindenféle műsorokba fog ráncigálni, mert a szerződés miatt megteheti. Ha megnézed, az összes döntős celebbé válik legalább ideiglenesen. Aztán a többség elfelejtődik, megy a levesbe. A műsor feldobja őket a magasba, de pár év múlva hatalmasat puffanva érnek földet újra. Biztos, hogy ez kell neked? Biztos, hogy nem fog rosszul kisülni egy esetleges hírnév? Ezt is érdemes lenne átgondolni, mielőtt bele ugrasz. Szvsz lenne esélyed döntőzni, főleg, ha énektanárhoz is jársz előtte. A hangod remek, az ének is szép, de elég sok technikai hiba van benne még, amit autodidakta módon nem hiszen, hogy ki fogsz küszöbölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!