Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért utálják a nők ha pontokk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják a nők ha pontokkal 1-10 ig osztályozzák őket?

Figyelt kérdés
Egyébként teljesen logikus, máshogy viselkedik egy szép nő 8 mint egy majdnem szép nő. Mivel máshogy viselkednek a pontok 1-10, neked is teljesen máshogy kell viselkedned egy bombázóval mint egy átlagossal ha le a karod fektetni mindegyiket...

2012. júl. 14. 10:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"ha le a karod fektetni mindegyiket.."

Hát ezért.

Mert aki pontoz, azt csak megfektetni akarják.

És olyan, mintha csak tárgy lenne.

2012. júl. 14. 10:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Néha le kell fektetni őket mert meg is hülyülnének az unalmas férjük meg bolyfrendjük mellett...:)
2012. júl. 14. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen undorító faszik járnak fel gyk-ra. :O Ilyen szexéhes izék. xD Figyi, ha én járok valakivel, akkor az tuti nem unalmas, és ha már lefeküdtem vele, meg szeretem, tuti nem fogom egy olyan kis jöttmenttel megcsalni mint te is vagy..

Vagy szingli részegeket fogsz megd*gni, vagy 60 éves nyanyusokat, akik már kivannak éhezve, de a pénzes férjüknek nem áll fel.

/L

2012. júl. 14. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagyunk trofeák hogy sorban megdugj minket .. szerintem erről max csak álmodozol, vagy a nagyon szerencsétleneknél lehet hogy ez bejön..
2012. júl. 14. 10:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert emberekről van szó, és nem szalámiról.
2012. júl. 14. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"bolyfrendjük"

Ha nem tudsz írni, ne erőltesd!

És ha tárgyaknak tekinted a nőket, akkor vegyél inkább gumizsuszit, hidd el, a világ is jobban jár, ha eleve kizárt a lehetősége annak, hogy szaporodj!

2012. júl. 14. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért (szerintem) mert himsovinisztának tartják ezt a fajta viselkedésmódot. Nem vagyunk állatok akiket osztályozgatni kellene, és ez által egy kategóriába sorolni. Olyan ez mintha egy számot akasztanának a nyakunkba mint a malacok fülébe...

Szerintem ez az oka. Én legalábbis ezért nem szeretem)

2012. júl. 14. 11:11
 8/11 anonim ***** válasza:
24%
Ha 10est kapnának akkor nem lenne ellene senkinek a pontozás ellen ,sőt még tetszene is a dolog.
2012. júl. 14. 11:23
 9/11 A kérdező kommentje:
De hát a nők érzelmi alapon döntenek a "párkapcsolatokról" és nem észalapon, értelmi alapon 1 nőt se lehetne felszedni...
2012. júl. 14. 12:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Értelmi alapon is döntünk, mert ha én akarok gyereket/házasságot, a jelölt nem, akkor kizárt.

Ha ő nem dolgozik, és nem is akar, bármennyire belezúgtam ki van csukva, hogy összejöjjek vele...

Amúgy én is ajánlom a guminőt, az ilyen undorító selejtek ne szaporodjanak!

2012. júl. 14. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!