Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján osztályozzák csajokat és pasikat 10es skálán, pl ez a csaj egy hatos?
Nálam 3 osztályzat van:
1- Soha!
2- Van rá esély!
3- ő kell!
"Elég gáz,ha a pasik ennyire lekezelően "osztályozgatják" a nőket..."
Te hol élsz?...
Amúgy ez nem lealacsonyító ezt egy normális ember érti, hogy ez a csaj vagy ez a srác hányas? És mindenki saját döntése értékrendje, elsője szerint megmondja hogy 10 es skálán hányas.
Nálam a 6 os hogy nem az a kitűnő szépség de azért jól néz ki. Belül meg nem az a hülye kis ribi.
Ez a tízes skálás osztályozás segít jobban megfogalmazni amit gondolunk. Az ilyen osztályozás az adott pillanatban rendelkezésre álló infók alapján megy. Az egyéniség 1-2 szinttel is dobhat fentebb, vagy süllyeszthet lejjebb egy csajt. Nálunk egyébként ezek a szintek:
10=ISTENNŐ
9=tökéletes nő(Külsőre csak!!)
8=gyönyörű!
7=Szép csaj
6=szebb mint az átlag
5=Se nem szép, se nem ronda.
4=szegény egy kicsit csúnyácska
3=Na vele elbánt a sors
2=Vödröt!!!
1=Vakítsatok meeg!!
Ui: Általában ahova én kommentelek, az a fórumszál azonnal meghal, ha most is ez történik akkor bocsi kérdező.
10-es aki kívül-belül nekem tökéletes!
9-es aki kívülről nekem tökéletes!
8-as aki nagyon tetszik és van kisugárzása
7-es aki dögös-szép. különösebben nem tetszik, nincs jó kisugárzása
6-os átlagos csajok
5- átlag alatti csúnyák
ettől lefelé pedig a csúnyaság szintjei...
én a legtöbbre 7 felettit adok:D szal jófej vagyok:D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!