Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz leszbikus lányoknak az ismerkedés? 23L
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 17:26
11/19 anonim válasza:
Tökre nem nehéz! A leszbik olyan kevesen vannak hogy amint találkoznak egy másik leszbivel a társkereső oldalon egyből összemelegednek! :)
12/19 anonim válasza:
ma 19:10
2003 óta már nem! Diszkrimináció miatt ott is 14 évre vitték le!
13/19 anonim válasza:
9-es vagyok, hát én értem énis ezt a 14et tudom, de mivel komoly kapcsolatot szeretnék és a szándékaim is azok nyílván nem titokban menne a dolog, szegény szülőket azért be kell iktatni, utna megoldjuk:),
14/19 Ciana válasza:
Nem tudom, de erre én is kezdtem manapság rájönni @.@
(18/L)
16/19 anonim válasza:
# 6
Van erre jel... gyűrű a hüvelykujjon! :)
Bár ezt sajnos nem ismeri mindenki...
17/19 anonim válasza:
gyűrű a hüvelykujjon? na ezt még nem hallottam :D lehet, bepróbálkozom valakinél,akin látok...
tényleg nehezen megy az ismerkedés, főleg, hogy nem úgy kezdi egy ember általában a beszélgetést, hogy "szia, te leszbikus vagy?"...
18/19 anonim válasza:
De te is vegyél fel gyűrűt! Hátha valaki ráharap a jelre.
19/19 anonim válasza:
En biszex vagyok szivesen ismerkedem , kicsit fiatal vagyok de engem nem zavar es ha teged sem akkor miert ne :-)
Eleg eret vagyok a koromhoz kepes.
Novemberben leszek 17 .Ha erdekell irj uzit.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!