Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mégis mit is kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit is kéne tennem?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy valamiért többnyire csak nekem nem vonzó lányok mondják rám, hogy helyes vagyok, de ők közülük van, aki tapad rám, mint a pióca. Jöjjek össze olyannal, aki nem tetszik nekem külsőre?
2012. júl. 11. 12:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
22
2012. júl. 11. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Fog jönni olyan lány nyugi, de a tökéletesre ne várj mert az nem létezik... Vagy ne olyat keress aki a magazinokban van. Tudod photoshop. De ha pl nem tetszenek a duci lányok semmi gond van sok vékony lány is.
2012. júl. 11. 14:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Itt nem is az a probléma, hogy ne találnék enkem tetsző lányt, hanem az, hogy akik nekem bejönnek azoknak én nem vagy pedig már foglaltak. Szerintem nem nagy igényeim vannak külsőre, arcra fogjon meg és alkatra ne legyen túlsúlyos.
2012. júl. 11. 14:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

22 évesen még semmiről sem maradtál le. Gondolom, most kezdtél el komolyabban keresgélni. Természetes, hogy nem jön azonnal Ms.Tökéletes.

"A válaszíró 40%-ban hasznos válaszokat ad."

Én azt írtam, hogy "szinte". Ezzel szembe te a csinos bányarémekre buksz.

2012. júl. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!