Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadtam! (? )

Figyelt kérdés
A barátommal bulizni megyunk. Tegnap olyan dologgal állt elő, hogy zavarna-e ha az a csaj is velünk jönne, akivel régen kavart. Nem akartam neki mondani, hogy zavarna, nem akartam féltékenynek tűnni, sőt nem is vagyok az, de nem értem miért pont velünk kell jönnie. Ti hogy állnátok a dologhoz?

2012. júl. 10. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mindenkit zavarna... meg gyertyatartónak mi a brének?
2012. júl. 10. 22:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek a válaszát hasznosnak találom, mentek a zöld kezek :)
2012. júl. 10. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Az exek veszélyesek mert olyan kötelék marad köztük ami könnyen rávehet bármire! Elég ha te nem vagy olyan jó valamiben és neki hiánya illetve vágyódása támad újra átélni azt!

Szerintem ezt mondd el neki is higgadtan és értelmesen! Meg fogja érteni!

2012. júl. 10. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát engem nagyon zavarna, de erősebb lenne a kíváncsiságom, hogy hogy viselkednek egymás közelében, úgyhogy hagynám hogy jöjjön :D

egyébként nem ez a jó megoldás, szóval inkább mondd meg, hogy zavar a dolog...

2012. júl. 11. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!