Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/bi lányok! Az első randin mennyit engedtek?
A hétvégén randizom egy lánnyal, neten ismerkedtünk meg. vonzódunk is egymáshoz, kamoztunk, beszéltünk telefonon, szóval tényleg csak a személyes kapcsolat hiányzik.
Ti meddig mentetek el az első randin? Csók vagy esetleg több is? Azt nem tudom milyen helyre megyünk még.
Köszi a válaszokat előre is!
18L
attol fugg menyire ismerted ki :)
mi mar az elso randin csokoloztunk azota 2 eves kapcsolatot apolunk :)
ha kerdesed lenne esetleg nyugodtan irj:)
Azt hiszem eléggé ismerjük már egymást, mindent megbeszélünk, tényleg mindent! :)
A szex még kicsit korai lenne, ugye? Mert ha esetleg olyan helyzetbe kerülünk, elutasítsam?
köszönöm, hogy válaszoltál!;)
Ha akarja a csókot azt ígyis érezni fogod, látni a szemeiben... :) szerintem egy csók simán belefér az első randinál, de több nem...korai...!
Remélem neked minden jól sikerül...nem úgy mint nekem... :(
24L
hááht én már sokszor mentem ilyen randira, és nálunk volt sok forró csók, meg egy kis pettyng, tapizás...
de szerintem ha szexelni akartok, és kívánjátok egymást, menj bele, mert inkább legyen egy jó szex jelenet, mint egy kínos visszautasítás...
Köszönöm a válaszokat!
A randi jólsikerült, azóta már volt még egy:)
Az elsőn megtörtént a csók, a masodikon volt mar tapizás meg egy kis petting. Szerintem pont jó hogy így alakult..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!