Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok az olyan fiúkról, akik úgy menőznek, hogy zsebrevágott/ölbetett kézzel bicikliznek az utcán?
És még alkalmanként közben szotyiznak is.
A környékünkön sajna elég sok ilyet látni, és fiúként engem nagyon idegesít, mert ezzel másokat is veszélyeztetnek.
(Csodálom, hogy eddig még egyet sem láttam fejre állni, mert ugye lehetnek váratlan pillanatok, amikor gyors reakcióra van szükség.)
Az igazat megvallva, ez kevésbé veszélyes, mint a 30-40-nel száguldozó, az úton szét sem néző nagymamák. Aki ezzel menőzik, az pedig csavarodjon fel egy fára, ettől nem lesz menőbb. Pl én is rengetegszer találkoztam ilyennel, hogy ész nélkül így mennek és tényleg veszélyeztetnek másokat. Habár az igazat megvallva én is szoktam így menni (kényelmi okokból (na meg így közben ki tudok nyújtózni)), de ha arról van szó, akkor inkább megfogom a kormányt (emberek között, kisgyerek mellett elhaladva, forgalomban, stb). Továbbá én gyakorolni is szoktam (segítséggel) a vészhelyzeteket (előugró kisgyerek, megijedt gyalogos, etc), illetve terepen is csinálom (az ésszerűség határain belül), és ennek eredményeként idáig csak akkor borultam, ha fogtam a kormányt (szóval nálam a kormány fogás nélküli kerózás idáig 100%-os statisztikával bír), valamint még senkit nem gázoltam el, pedig már egy pár éve csinálom.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!