Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
190 cmmagas vagyok és 16 éves férfi. Ez nem túl magas? Mekkora hátrány ez a lányoknál?
Vannak magas lányok is, szóval nem gond.
Jómagam 203+ cm vagyok, 17 éves és még növésben vagyok valószínűleg...
Én 178 cm magas vagyok, és nem talàlok magas pasit magamnak....mert aki magas az is a 150-160 centis picurokkal jön össze....nem értem nekik miért nem elég egy 170 centis pasi....
17/L
Nálam ez előny :) Én 175 cm vagyok, így én észre sem veszem a nem magas helyes pasikat, férfiakat! Sosem tudnék velem egy magas vagy alacsonyabb férfivel járni, nem érezném, hogy ő a védelmező férfi:) Szerintem sok magas lány van még, akik ugyanígy vannak ezzel! Szerintem ne legyen semmiféle komplexusod a magasságod miatt! Egy magas férfi ezerszer vonzóbb, mint egy alacsony!
A magasság inkább a lányoknál lehet hátrány szerintem, tini koromban engem is zavart, nem mertem magasabb cipőt sem felvenni, de mára úgy tekintek erre, mint egy kiváltságra, minket magasakat jobban észrevesznek, a modellek sem az alacsony emberek közül kerülnek ki.
Szóval no para! ;)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!