Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú fél éve, és most derült ki, hogy én is tetszettem neki, de ez nem ilyen egyszerű. Ti mit tennétek?
Fél éve ismertem meg, és már akkor megtetszett. Viszont őt az egész iskola utálja, az iskola "rajcsávói" többször is meg akarták verni (egyszer el is kapták), tehát mindenkinek meg van róla a véleménye, szinte mindenki utálja.. néhány barátja van. Nemrég mondta nekem az egyik osztálytársa, hogy azt mondta neki, hogy tetszettem neki, amit annyira nem hittem el. Közben amikor utoljára beszéltem vele, már olyanokat mondott, hogy neki ez a lány tetszik meg az..(kb minden lány bejön neki, de esélye nincs soknál) Most nem tudom, mit tegyek. Próbálom elfelejteni, mert nem szeretnék olyannal mutatkozni, akit mindenki utál, meg akit mindenki lenéz. Viszont fél éve kb. csak rá figyelek, de lehet hogy csak azért, mert szeretethiányom van, és ő régen olyan kedves dolgokat csinált, amiket más azelőtt nem. Nekem még nem volt barátom, a többieknek meg sorozatban van, ezért is érezhetem közelebb magamhoz, mert az elején olyan kedves volt velem.. Ti mit tennétek a helyemben? Elmondanátok neki? Mutatkoznátok vele? amúgy tudom, hogy hogyha igazán szeretem, akkor nem érdekel a többiek véleménye, de nekem nagyon fontos a többieké:/
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!