Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha egy lány már 19éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha egy lány már 19éves és még nem volt barátja?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 10:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem volt még, mintha beleugranál egy olyan kapcsolatba amiben nem vagy boldog, én már csak tudom. Engem is zavart, hogy nem volt még barátom, mikor a könnyűvérű ám annál rondább ismerőseimnek mindig volt pasijuk.
2012. júl. 9. 11:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, amíg Te magad nem érzed annak. Sőt, én kifejezetten tudnék örülni egy ilyen lánynak :)
2012. júl. 9. 13:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz,nekem sem volt ennyi idősen pasim még, aztán lett. Neked is lesz, csak menj el több helyre, járj többféle társaságba, ismerkedj, legyél egy kicsit nyitottabb. Még bőven van időd válogatni. És vannak pasik, akiket büszkeséggel tölt el, hogy a barátnőjüknél ő volt az első. 26N
2012. júl. 9. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogyha ugyanez a kérdés fiúval lenne kiírva akkor olyan válaszok jönnének :

- nem gáz, de elgondolkoznék mi a baja

- valami nem stimmel vele

- stb

2012. júl. 9. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Miért lenne az?
2012. júl. 9. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!