Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örültök annak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örültök annak, ha egy fiú szerelmet vall?

Figyelt kérdés
Én most készülök egyre és kíváncsi vagyok a véleményetekre. :) 15/f

2012. júl. 8. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Imádják, ha egy férfi a lábuk előtt hever függetlenül attól, hogy ők hogyan éreznek irántad.
2012. júl. 8. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Mikor a barátom kimondta,h szeret nagyon boldog voltam és nagyon jól esett de ezt persze nem pár 7 után mondta hanam kb fél év után és végre kimondhattam én is,h szeretem. :) A pasim 27 éves én 20. :)
2012. júl. 8. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nagyon örültem neki amikor szerelmet vallott ,dobott az önbizalmamon.:))
2012. júl. 8. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos.. de előző.. ne heverjen senki a lábamnál legyen tökös de szeressen:D
2012. júl. 8. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre a dologra ne úgy gondolj, mint egy adu ászra... Ha nem tetszel neki semmivel sem lesz jobb a helyzeted tőle.

De persze, emberből vannak és szeretik. Némelyik mosolyog meg zavarba jön, némelyik nem tud megszólalni, némelyik meg kinevet, hogy biztos a hőgutát kaptál. Próbáld meg inkább először a sekély vizet.

2012. júl. 8. 23:38
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 8. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Bárcsak ez történne! :) Ha megcsinálod akkor tényleg nagyon szeretheted. XDD
2012. júl. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!