Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves barátnőm 38-assal randizik hogy hathatnék rá?
Figyelt kérdés
Egyszerűen megbutult nem tudom mit tehetnék ez nagyon nem helyes... A fószer az apja lehetne könyörgöm. Azzal érvel hogy mindent ki kell próbálnia és csak lendít a dolgon hogy ki vagyunk ezért akadva így még érdekesebb, hogy megbotránkoztat bennünket. Ez nagyon nem poén ötletek hogy mit mondhatnék neki?2012. júl. 8. 23:07
11/19 anonim válasza:
Nincs jövője? Bébi, jobb ha tőlem tudod, ha 20 éves pasival randizna, annak se lenne jövője. 18 évesen ezen pörögni, hogy egy kapcsolatnak nincs "jövője"? Házasságra gyúrsz vagy mi? Állj le inkább, és foglalkozz a saját dolgoddal, barátnőd hadd kavarjon azzal, akivel akar.
12/19 anonim válasza:
Tizenévesen néha bejönnek az "apuka típusok". Mire 30 lesz kinövi. Lehet akkor egy 20-assal kavar. ;D
13/19 anonim válasza:
De az is lehet, hogy fiatalos a pasi, kitudja.
14/19 anonim válasza:
szerintem irigykedsz, bejön neked is a 38 éves..
lehet úgy kielégíti a barátnődet, hogy ezért szereti a férfit. Lehet 20 cm farka van és minden nap szeretkeznek.
Te meg irigykedsz rá. Ez nem szép dolog.
15/19 A kérdező kommentje:
Még nem is láttam a pasast szóval nehezen irigykedhetnék. Amúgy nem nagy kunszt virágzó 18 évesként összeszedni egy kiéhezett bácsit.
2012. júl. 9. 13:50
16/19 anonim válasza:
"virágzó 18 éves"
"kiéhezett bácsi"
"ostoba, önelégült liba"
17/19 anonim válasza:
18 évesen én is kavartam egy 37 éves pasival.Utólag nagyon örülök neki,hogy nem hagytam ki,tényleg egy nagyon szép időszak volt.Ma már mindkettőnknek más párja van,de jóban vagyunk,figyelünk egymásra.Néha-néha egy sms vagy megiszunk valamit.Szóval,hagyd őt,majd ő eldönti,hogy mit akar.
18/19 anonim válasza:
Ha még nem is láttad, honnan tudod hogy nem a barátnődnek való? Mellesleg láthatatlanba miért modnod hogy bunkó a pasas?
19/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy bunkó. :D
Szerencsére észhez tért azóta és leakadt a témáról.
2012. szept. 1. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!