Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bakancsos túrán mennyire lehet ismerkedni lányokkal?
Figyelt kérdés
Gondolom, ezekre elsősorban fiatalabbak mennek, nem a nyugdíjas korosztály. Aki, volt már ilyenen, általában milyen a nemek aránya és mennyi a résztvevők átlag életkora?
30/f
2012. júl. 8. 12:23
11/16 anonim válasza:
Szóval ronda vagyok, köszönöm :D
12/16 anonim válasza:
miért 11-es te lány vagy?:)
amúgy 10-es ha nem olvastál volna vissza,akkor egyikünknek sem a csajozás a fő célja a túrával,azt irtuk hogy az csak hab lenne a tortán,de a túra miatt mennénk túrázni:D
capisci?:)
14/16 anonim válasza:
nahát,micsoda véletlen...és még túrázni is szeret:)
15/16 anonim válasza:
Lehet. Mindjárt van közös téma is. :)
Egy nem ronda túrázó lány. (van barátom. :)
16/16 anonim válasza:
Ja, ismét az előző vagyok, fiúk, ha már itt többen kifejtettétek túrakedveteket, akár össze is állhatnátok túrázni. Aztán mindenki hozhat lány ismerőst is.
Itthon is szép helyek vannak. Én is baráti társasággal járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!