Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy randin miről lehet beszéln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randin miről lehet beszélni egy lánnyal olyan 2-3 órát?

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősömmel fogok kimennni egyet egy kávézóba,csak azt nem tudom milyen témákat említsek hogy ne unatkozzon.Valami általános témák kellenének amiket minden lány szeret és érdekli is őket.

2012. júl. 7. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Az amúgy nem legjobb hozzáállás, hogy magadat olyan pozícióba helyezed, hogy neked kell szórakoztatnod őt...mi vagy te a királynő udvari bohóca? Én alapból kizárom az olyan csajokat akik arra várnak, hogy én szórakoztassam őket, de amúgy önmaguk meg maga az unalom 24F
2012. júl. 7. 20:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha megvan a közös összhang akkor bármiről eltudtok beszélgetni még a semmiről is..:D
2012. júl. 7. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
az aluminium-kohászat rejtelmeiről! :D
2012. júl. 7. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
egy szia, mi újság-ból is el lehet indulni, a többi jön magától. az ember társas lény.
2012. júl. 7. 20:33
 5/8 anonim válasza:
szerintem jogos az aggodalma a srácnak:D van aki elvárja h csak te beszélj és például erre h miújság? azt mondja h semmi extra és jön a kínos csönd amit bohóckodással kell megtörni, bár akik erre h miújság? nem valami kedves történettel felelnek ami a minap történt velük azok nem igazán kiváncsiak rád se és nem tartanak méltónak arra h bármit is megosszanak veled, úgyhogy nem is érdemes három órán át kukán ülni velük egy kávézóban.
2012. júl. 7. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az életünkről,családunkról,hobbinkról,ismerősökről beszéltem,nevettem vele 4 órát:)
2012. júl. 7. 20:41
 7/8 anonim válasza:
0%
ja és 3 óra után illik eljutni egy csókig:D
2012. júl. 7. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá, jönni fog minden magától. Kezdésnek jöhetnek az általános témák, mizu, hogy vagy, stb., hogy telnek a napjaid.. utána esetleg suli, meló, szabadidő, haverok, miket szeret csinálni, ilyenek.. :D Úgyis jön magától minden, vagy nem ?? :D
2012. júl. 7. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!