Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről lehet egy lánnyal beszélni?
kérdézd meg milyen volt a napja.
tetszik neked a lány??
Suli, sport, szabadidő, könyv, közös ismerősök, ki mit tervez nyárra, háziállatok.
A nem tudsz mit mondani, kérdezz! Ez általában beválik. Ha ő is olyan, mint te, akkor az pech...
Haver, egy cipőben járunk, mivel facebookon, nagyomutálok lányokkal beszélgetni. Élőbe ezerszer könnyebb szerintem. legalábbis olyanokkal akiket ismersz. Nekem is van egy nagyon jó lány barátom, élőbe órákat el tudnánk beszélgeti, de facebookon nekünk is csak ez megy, szóval facebookon már nem is nagyon beszélünk :D
De azért sok szerencsét!
Jajj ugyanmár, ne vicceljetek :) Én mindenkivel el tudok beszélgetni, pedig nő vagyok.
Egyszerűen beszélj arról, ami érdekel. Ha a telefonok, akkor a telefonok, ha untatja, akkor majd témát vált. Akkor jó egy beszélgetés, ha élvezitek, nem pedig pótcselekvés. Ha megkérdezi mi újság, ne azt írd, hogy semmi, biztosan történt valami érdekes, vicces a suliban, valami amit tényleg úgy érzed, hogy jó volt megtanulni, vagy akár otthon amikor hazaértél. Annyi mesélnivaló történik velünk, csak nem kell elsiklani minden felett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!