Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miért pattognak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért pattognak itt sokan, hogy a lányoknak miért a vékony, piszkafák kellenek? Én ilyen vékony, alacsony srác vagyok, mégsem néznek férfiként rám, csak aranyos, helyes pofikájúként.

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 18:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kérdező: vigyázz ezzel, mert sok lány már azért utasít vissza fiúkat, mert azok túl izmosak! Egy bizonyos szintig tetszik ez a lányoknak.

Kb addig, hogy ne legyél csont és bőr. Vagy ne legyél kövér, hájas. :)

2012. júl. 7. 18:34
 22/32 A kérdező kommentje:
Hékás lehet, csak 51kg vagyok, de fenekem az van, leginkább a karom vékonysága zavar, de kicsi izom azon is van azért.
2012. júl. 7. 18:35
 23/32 anonim ***** válasza:
Az én párom 60 kg. Neki sem nagyon van karja, engem nem zavar. A feneke szép kerek, feszes, kemény. :D Az fontosabb. :D
2012. júl. 7. 18:36
 24/32 anonim ***** válasza:

De az is számít, az összhatás milyen, természetesen. Ha mutatnál fotót, megmondanám, mit lehet belőled kihozni, miben érdemes változtatni.

51 kg akkor gáz, ha inas, csontos, szőrös végtagokkal.

Ha több rajtad a husi, mint az inas részek, és nem vagy túl csontos, a bőröd pedig szép, akkor az összhatás is kellemes lehet.

2012. júl. 7. 18:39
 25/32 anonim ***** válasza:
Dögöljön meg mindenki és kész. :D
2012. júl. 7. 18:51
 26/32 anonim ***** válasza:

kicsit unalmas már, hogy minden nap hússzor felteszik itt az ilyen jellegű kérdéseket

ezzel vesztegetik az idejüket, közben meg elszalasztják a lányokat, akikre esélyük lenne

nem tudom miért jó ez az önsajnálat, semmi nem változik tőle az életükben

2012. júl. 7. 19:50
 27/32 anonim ***** válasza:
Kérdező! milyen magas vagy?
2012. júl. 7. 22:42
 28/32 A kérdező kommentje:

ma 22:42

Pontosan 165cm.

2012. júl. 7. 22:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Kérdező: akkor nézz szét apáink között, hány 160-065 cm-es van, akik boldogan családot alapítottak anno, és felejtsd el a "két méter 120 kg izom" szöveget :)
2012. júl. 7. 22:55
 30/32 anonim ***** válasza:
*165
2012. júl. 7. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!