Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért pattognak itt sokan, hogy a lányoknak miért a vékony, piszkafák kellenek? Én ilyen vékony, alacsony srác vagyok, mégsem néznek férfiként rám, csak aranyos, helyes pofikájúként.
Kérdező: vigyázz ezzel, mert sok lány már azért utasít vissza fiúkat, mert azok túl izmosak! Egy bizonyos szintig tetszik ez a lányoknak.
Kb addig, hogy ne legyél csont és bőr. Vagy ne legyél kövér, hájas. :)
De az is számít, az összhatás milyen, természetesen. Ha mutatnál fotót, megmondanám, mit lehet belőled kihozni, miben érdemes változtatni.
51 kg akkor gáz, ha inas, csontos, szőrös végtagokkal.
Ha több rajtad a husi, mint az inas részek, és nem vagy túl csontos, a bőröd pedig szép, akkor az összhatás is kellemes lehet.
kicsit unalmas már, hogy minden nap hússzor felteszik itt az ilyen jellegű kérdéseket
ezzel vesztegetik az idejüket, közben meg elszalasztják a lányokat, akikre esélyük lenne
nem tudom miért jó ez az önsajnálat, semmi nem változik tőle az életükben
ma 22:42
Pontosan 165cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!