Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miért pattognak itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért pattognak itt sokan, hogy a lányoknak miért a vékony, piszkafák kellenek? Én ilyen vékony, alacsony srác vagyok, mégsem néznek férfiként rám, csak aranyos, helyes pofikájúként.

Figyelt kérdés

2012. júl. 7. 18:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Igazság szérumot neki...:D:D
2012. júl. 7. 18:17
 12/32 anonim ***** válasza:

Egyre inkább azok kellenek nekik, te valami fura véletlen folytán kiestél a körből. De ha ilyen "szerencsés" alkat vagy, még bekerülhetsz.

Különben elég szétnézni az utcán, a csajok többsége vékonyka divatos fiúkkal van.

2012. júl. 7. 18:23
 13/32 anonim ***** válasza:
Akkor, ha már kiszartátok itt a spanyolviaszt, miért nem lesztek ti is vékony piszkafák?
2012. júl. 7. 18:25
 14/32 anonim ***** válasza:

Nem tud mindenki "vékony piszkafává" válni, de szerintem sokan szívesen azzá válnának, ha tehetnék. :P

Vagyis manapság vonzó inkább vékony, sportos, feszes testű fiúvá. A vékony piszkafa inkább csak az irigykedőktől szóló megjegyzés.

2012. júl. 7. 18:29
 15/32 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellene.. nincs mit rajta fogni..se feneke, se karja..ha baj lenne ki védene meg?..
2012. júl. 7. 18:29
 16/32 anonim ***** válasza:
De azért fel a fejjel, olyan csajt is hallottam akinek a kigyúrt vagy macis fiúk tetszenek, bár egyre ritkább.
2012. júl. 7. 18:30
 17/32 anonim ***** válasza:
15. vagyok.. nem arról van szó, hogy meg kellene védeni megvédem én magamat.. de mégis sokkal jobb olyan mellett aki izmos mint olyan mellett aki kis piszkafa..
2012. júl. 7. 18:30
 18/32 anonim ***** válasza:

Fenekük van a vékonyaknak is, annyira nem a csontosakra kell gondolni! Sőt, ha jó formás, izmos, húsos feneke van, az előny a csajoknál.

Itt kis fogalomzavar áll fenn, a 120 kg izom, 100 kg zsír, és a 40 kg csont két végletében gondolkoztok!

A legtöbb lánynak szerintem az tetszik, ha sportos, feszes a teste, van feneke is, nem csak csont és bőr. Ám mégsem kétajtós szekrény!

2012. júl. 7. 18:31
 19/32 anonim ***** válasza:
17 Most írtam. Persze, hogy nem a megvédésről van szó, a csinos férfitestről! És tényleg jobb, ha picit sportos, izmos, mintha csontos, vagy kövér lenne. :)
2012. júl. 7. 18:32
 20/32 A kérdező kommentje:
DE én nem szeretk ilyen vékony, piszkafa lenni, inkább lennék izmos, szerintem azok kellenek a lányoknak. Nekem nincs sok önbizalmam és nem merek kezdeményezni, nyomulni lányokra amúgy.
2012. júl. 7. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!