Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy ezt már első randin megtehetik? (tisztelet a kivételnek. )
Tudod a hasonló korú lányoknál ez nem olyan egyszerű.Én személy szerint konkrétan össze vagyok zavarodva és egyáltalán nem értem a nőket.Volt már néhány kapcsolatom és még több próbálkozásom.Hidd el,vannak lányok akik igénylik,hogy az első randin megcsókolják őket.Nem feltétlenül ribanczok.Sőt,nagyon sok lány küldi a jeleket,hogy "csókolj már meg" és amikor közelítek,akkor BUMM!..."Hogy lehetsz ekkora bunkó?"
Szerintem tudat alatt,vagy tudatosan próbára tesztek,hogy lássátok mennyire vagyunk tökösek.
Na már most ezzel az a baj,hogyha túl vagy 15-20 randin ami nem sikerült,akkor már a fene se tudja eldönteni,hogy csak kóstolgatsz,vagy tényleg akarod azt a csókot.Nem fogod elhinni,de soha nem találtam el.Amikor megcsókoltam,akkor egy nyomulós szexmániás balf@sznak könyvelt el.Amikor nem csókoltam meg,akkor gyáva nyuszinak.
Egyébként romantikus,fél-romantikus embernek tartom magam.Szeretem az összebújást és nem szégyellem kimutatni a szeretetem.De mindent összevetve nem olyan könnyű ám ez a dolog.Már abszolút nem értek semmit...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!