Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a pasik, hogy ezt már első randin megtehetik? (tisztelet a kivételnek. )
Nem mindegyik ilyen :D
Velem is volt már így, úgy hogy fiú vagyok, a csaj konkrétan fél óra múlva ölelgetett, kézenfogva jártunk mintha már ezer éve együtt lettünk volna...
De személyszerint ennyire nyomulós nem vagyok..
19F
Aki ilyen, az mind egy bunkó nyomorék. Vágd őket pofán.
21/F
31 éves nő vagyok.
Soha nem csókolóztam első randin, sőt, a másodikon és a harmadikon sem nagyon. Igaz, nem volt túl sok párom, mert mindig tartós kapcsolataim voltak, összesen három. :-) Két éve úgy alakult, hogy a leghosszabb kapcsolatomnak is vége lett. Egy ideig nyalogattam a sebeimet, aztán elkezdtem lejárni egy szórakozóhelyre, ahová egy elég szűk réteg jár csak, hiszen egy együttes rajongói klubjáról van szó. Mindig egyedül jártam le és soha nem azzal a szándékkal mentem, hogy ismerkedjek, sőt, aki próbálkozott, azt is elhajtottam, még ha tetszett is.
Aztán megláttam valakit, aki egy csapásra mindent megváltoztatott. Előtte határozott elképzelésem volt a randikról. Első nap tilos a csók, a közelebbi testi kontaktus pedig legalább két hónapos együtt járásig. Így tartottam és tartom illendőnek és ettől érzem magam értékesebbnek a manapság nagyon könnyűvérű fiatalságnál. (Tisztelet a kivételnek.)
De ez a férfi olyan hatással volt rám, hogy egy áttáncolt éjszaka után kikísért a buszmegállóba és hagytam, hogy megcsókoljon. Másnap reggel úgy ébredtem, hogy iszonyúan szégyelltem magam, pedig az ég szerelmére, csak egy csók volt... szerencsére egyik randi követte a másikat és már két éve együtt vagyunk.
Ezt azóta elég sok embernek elmeséltem a környezetemben és sajnos meg kellett állapítanom, hogy a mai lányok szemébe én egy idióta vagyok, mert minek várni, ha rögtön egymásnak lehet esni?
Nos, azt gondolom, hogy ha a nők/lányok ilyen felfogással vannak manapság, akkor ne csodálkozzanak, hogy a férfiak élnek az adódó lehetőségekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!