Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy csajnak?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá, hogy elmegyek biciklizni és keresek egyedül sétáló lányokat, de ha odamegyek hozzá mit mondjak? :)2009. júl. 10. 17:38
1/6 anonim válasza:
Szerintem kérjél először útbaigazítást, aztán a többi jön magától.
3/6 anonim válasza:
Ne készülj... jajj... jól begyakorolsz egy mondatot és aztán? A jó szöveg bizony gyakorlás és tehetség.
4/6 anonim válasza:
Jó napot kívánok én az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ántsz) embere vagyok.Legyen szíves átadni az összes ruhadarabját H1N1 vírus átvizsgálása miatt. Na jó ez csak poén,de ami nekem bejött mindig légy vicces és már meg is van két nap alatt összejöttem egy lánnyal benzinkúton csak arra ügyelj hogy mindig nevessen ez tuti.Betanult szöveg nem a legjobb mindig a hejzet adja csak ne félj elkezdeni.
5/6 anonim válasza:
Az utolsó nagyon ott volt! Ezt egy lánynál, akivel már komolyabban is vagytok, el is sütötted?
6/6 anonim válasza:
Ez csak beugrott,de mindig hasonló hülyeségeket mondok és már párszor bejött mindenkinek ajánlom mert a lányok szeretnek nevetni.Szerintem az béna hogy mi a kedvenc filmed,kajád,zenéd stb ismerkedéskor ha összejöttök majd megbeszélitek ezt is 20:39 es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!