Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » MSN-en mit mondjak egy csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MSN-en mit mondjak egy csajnak ha fűzni szeretném?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
ne msn-en fűzd, hanem a élőben...
2011. máj. 1. 21:46
 2/8 A kérdező kommentje:
ismerem élőben is csak most msn-en támadt kedven fűzni de élő fűzéshez is adhattok tippeket
2011. máj. 1. 21:47
 3/8 Funktasztikus ***** válasza:
ha nem jön magadtol valamimi az máár baj...
2011. máj. 1. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát biztos jönne vmi de egy kis rásegítés sosem árt
2011. máj. 1. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Bókold a lányok szeretik a bókolást... A legjobb szó amit mondhatsz hogy GYÖNYÖRŰ vagy. De csajozáskor az a legjobb ha nem betanult szövegeket mondasz hanem tényleg azt amit gondolsz... :D Játszatok kérdezz feleleket abból sok érdekes szitu kijöhet :D

17/L

2011. máj. 1. 22:26
 6/8 hümi ***** válasza:
először is találkozzatok vagy telón beszéljetek úgy szerintem sokkal jobb a "fűzés" vagyis én szeretem hallani közbe a pasi hangját olyan valóságos akkor :D ..mint már az előző kommentelő írta bókolgass, hívd el valahova, kérdezgesd, a lényeg hogy legyen jóó a dumád :D
2011. máj. 1. 22:45
 7/8 A kérdező kommentje:
legyen jó a dumán ebben segítsetek még légyszíves hogy hogyan :D
2011. máj. 1. 22:53
 8/8 hümi ***** válasza:
jóó duma..hát add önmagad az csak nem lehet olyan rossz :D ami beugrik a csajról vagy akármi mond.. én azokat bírom :D
2011. máj. 1. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!