Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-as éveiben járó férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as éveiben járó férfi szemet vett egy 14 éves lányra és randira hívja ez nem jelenti hogy pedofil?

Figyelt kérdés
Sok ilyen hirdetés van fenn

2012. júl. 5. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az egy undorito pedofil balf*sz!!!!! szégyen lehet hogy a törvény nem fog b*sztatni öreg mert 14 elmult a kiscsaj de leköpheted magad és isten nem ver bottal! szégyen
2012. júl. 5. 11:48
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ez is durva és kiakasztó hogy egy 16 éves fiú/lány 10 évesekre úgy mond vadásszon
2012. júl. 5. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Már nem azért, hogy a vén f@szokat védjem, de amelyik 14 éves csaj elmegy egy 30 év feletti férfival randizni, az megérdemli a sorsát, akármi is történjen. A pedofilokat meg egy bálnával kéne seggbeb@szatni...
2012. júl. 29. 00:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Az is pedofil aki 17 évessel randizik? Gyanú árnyéka (rtl)

Én úgy tudom hogy pedofilok 14 év alatti mennek.

2012. júl. 29. 10:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves lánynak csábitó lehrt a gondolat hogy Egy érettebb férfinak tetszik. Ez szerintem ne pedofilia ha a lány is benne van. Más kérdés hogy a szexen kivül nem fognak tudni mit kezdeni egymással, mert 2 külön világ.
2017. márc. 22. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Na én pont egy ilyen lányt keresek, mert s korombeli lányokkal nem jövök ki jó.... Viszont nem vagyok annyira idős.. 21/F
2017. nov. 12. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Na én pont egy ilyen lányt keresek, mert a korombeli lányokkal nem jövök ki jól.... Viszont nem vagyok annyira idős.. 21/F (Ne haragudjatok a hibákért.)
2017. nov. 12. 10:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább gáz... ha beszélget vele interneten akkor talán oké. De még így sem. Az meg hogy randizzon. A nővérem baratja harminc és én vagyok 15 . Hiába nem tekintek rá úgy mint férfi csak úgy mint családtag nagyon kiütközik a temakör. En jobban elbeszélgetek egy 20 évessel mint a velem egykoruakka. De szerintem felejtős
2019. márc. 20. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!