Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alakomról? Ti randiznatok egy ilyen adottságokkal rendelkező nővel?
Figyelt kérdés
180 cm magas és 70 kg vagyok. ez túl magas?túl kövér?képet nem szívesen küldenék, mert itt a magasságon és a súlyon lenne a hangsúly. 18L2012. júl. 4. 20:46
11/17 anonim válasza:
Leírtak alapján szerintem csini lehetsz. Nem vagy alacsony így a 70 kiló bőven jó.
Csak a kutyák játszanak csontokkal:)
12/17 anonim válasza:
ezzel a ket szammal nincs gond, csak mivel kisebb vagyok hanyagolnalak :(
13/17 Csegi89 válasza:
Nekem nincs gondom a 180 cm-rel, szeretem a magas nőket. Az sem baj ha magasabb, mint 180 cm. A 70 kg nem rossz ilyen magassághoz, de ahogy azt az előttem szólók is megírták, attól függ hogy oszlik el a testeden.
14/17 anonim válasza:
168cm vagyok és 65kg, hidd el, egyáltalán nem vagyok kövér :) van egy pici pocakom, kicsit husis a combom, aztán ennyi. a te magasságodhoz éppen ez a súly az ideális :)
15/17 Scotty97 válasza:
Hát láttam ducibb lányt, és hát hogy mondjam, elég "keményen" hatott rám, ha érted hogy értem;)
16/17 A kérdező kommentje:
akkor így számokban kifejezve, nem sok a 70kg?
van egy hasonló magas barátnom és ő 55kg. (bár ő sportol és keveset eszik, és eléggé vékony)
2012. júl. 5. 13:42
17/17 anonim válasza:
Kepet nem vagy hajlando kuldeni?Megis milyen valaszokat vartal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!