Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék 14-16 év körüli lányokkal ismerkedni, de elég nehéz, mert mindegyik foglalt vagy jellemre utálatos, vannak még rendes szingli lányok egyáltalán? Mert így elég nehéz kezdeményezni, ha bunkók velem a lányok.
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad
Nem csak azokhoz. De mentem már oda tipikus mai csajokhoz. Vesztemre.
Nem csak a bunkóság és félénkség két véglete létezik. A nőies bájhoz pedig hol jön, hogy félénk nyuszi legyen?
Én ebből arra asszociáltam, hogy önbizalomhiányotok van (nektek fiúk).
Ok, ne bunkó módra, lekezelően bánjon a srácokkal, de lehet normálisan is kedves, anélkül, hogy "kis nyuszi" lenne. :) (Akikre tapasztalataim szerint hamar rá is untok!)
A félénkséget csak úgy odaírtam mint plusz jó pont, de nem muszáj annak lenni. De attól még lehetne full kedves meg nem lenéző.
Önbizalomhiányom régen volt, már egyáltalán nincs, de a nő ideálom attól még ugyanaz maradt, lehet hogy ez a bajom...
És hozzátenném: folyton panaszkodtok, milyen lekezelőek, bunkók a mai csajok.
De ti is előbb odamentek egy ilyenhez, mint egy sarokban üldögélő szende kis "nyuszihoz" (lehet bármilyen szép!)
:)
Erről ennyit. Tisztelet a kivételnek. :)
Összegezve: én azt látom, hogy ezek után a lekezelő lányok után folyton futnak a fiúk, körülrajongják őket, mint valami királynőt.
A "normális" lányok meg legfeljebb néznek nagyokat, meg panaszkodnak.
Semmit nem érnek a kedvességükkel.
Emellett sokan tényleg azt látják, hogy bár akadnak másfajta fiúk, de a többség a nagymenő csajok után szaladgál inkább.
Így felmerülhet bennük a kérdés: megéri rendesnek lenniük??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!