Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Mien srácokkal randiztok inkább? Szálkásabb, izomagyú fiúk, vagy a mackósabb típus?
Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 20:03
11/25 anonim válasza:
én nem szeretem a túl izmos pasikat. nem szeretem, ha egy pasinak nagyobb a bicepsze, mint a feje. inkább legyen puha, és legyen egy kis pocija. az szerintem sokkal aranyosabb. de ízlések és pofonok.
12/25 anonim válasza:
Legyen izmos, de azért még ne tartozzon az izomagy kategóriába, csak foglalkozzon a külsejével. Nekem ez mindíg is fontos volt, mert az átlagnál vékonyabb vagyok, és hát nem szeretnék eltűnni a barátom mellett.
13/25 anonim válasza:
Én az izmosabb férfiakat szeretem!!!!A párom is az és imádom az imosra kigyúrt testét.....!!!!!
14/25 anonim válasza:
az én párom is vékonyabb...
de imádom...
főleg a fenekét! :D
16/25 anonim válasza:
ne legyen túl izmos! lehet mackós is, vézna is, csak kigyúrt ne! nagyon taszítanak az olyan pasik
17/25 anonim válasza:
Nem szeretem az álszent lányokat :) egy ilyen has melyik lánynak nem tetszik
18/25 anonim válasza:
Nem szeretem az álszent lányokat egy ilyen has melyik lánynak nem tetszik?! 18/F
19/25 anonim válasza:
nekem nem! (előtted lévő voltam)
20/25 A kérdező kommentje:
nekemsem xD...
2009. júl. 15. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!