Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Mien srácokkal randizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Mien srácokkal randiztok inkább? Szálkásabb, izomagyú fiúk, vagy a mackósabb típus?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 20:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
azokkal akik tudnak helyesen írni (mien vááááá)
2009. júl. 9. 20:05
 2/25 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem -.- nem mind1 hogy írtam? istenem..
2009. júl. 9. 20:06
 3/25 anonim ***** válasza:
70%
Szia, nekem volt már izomagyú pasival is és mackósabb pasival is randim. De ha választani kell inkább mackós, én valahogy túl törékenynek érzem magam egy kigyúrt állat mellett, míg egy mackósabb típusú pasival biztonság érzetem van. De végülis nem az számít hogy kinek milyen a hasa, hanem az ami belül van. Most mackós párom van, és egyszerűen imádom:D Sok a közös bennünk és egyszerűen nem tud zavarni ha kövér, de nem az, csak van egy kis pocija:) De am. mindenkinek más az ízlése...
2009. júl. 9. 20:13
 4/25 anonim ***** válasza:
53%

Én mindkettő típussal randiztam már.Nekem nincs rossz tapasztalatom egyik féllel szemben sem.

23L

2009. júl. 9. 20:14
 5/25 anonim ***** válasza:
63%

Ne akard sugallni, hogy a szálkás testűek izomagyúak, azért mert te dagadt vagy.

A személyiség dönt szerintem.

2009. júl. 9. 20:16
 6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,én most épp egy mackósabb típussal randizom,és nagyon kedvelem.. :)) csak kíváncsi voltam a véleményekre..nem érzitek cikinek ha pl strandon kell vele mutatkozni és van egy kis fölöslege?
2009. júl. 9. 20:19
 7/25 A kérdező kommentje:
nem vagyok dagadt..lány vagyok egyébként..és csak tapasztalat alapján írtam hogy izomagyúak..eddig csak olyannal találkoztam -.-
2009. júl. 9. 20:20
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Szia a 2. vagyok megint. Nekem nem ciki ha vele kell mutatkoznom hiszen szeretem, úgy ahogy van. És legalább más mackós pasik akik szinglik, látják hogy mindenki találhat párt magának, még ha egy kis feleslege is van...:)
2009. júl. 9. 20:24
 9/25 A kérdező kommentje:
igen,ez igaz :))
2009. júl. 9. 20:24
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Szálkásabb, izomagyú, azért mert imádom a feszes testüket megérinteni.
2009. júl. 9. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!