Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jellemző inkább a lányokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jellemző inkább a lányokra, az hogy inkább együtt akarják a pasijukkal megteremteni a vagyoni javakat, vagy inkább be szeretnék tenni a feneküket a kész házba, autòba?

Figyelt kérdés
Ti mit tapasztaltatok?
2012. júl. 3. 17:53
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%
15-ös vagyok. Nem igazán értem a gúny tárgyát. Nő vagyok, és nem tartatnám el magam. Ugyanakkor cserébe van egy csomó árnyoldalam is. Például nekem egy pasi sem dirigálhat :) Tehát jobban jár a férfi, ha inkább eltart egy nőt, de cserében ő lehet az úr a házban.
2012. júl. 3. 18:31
 22/35 anonim ***** válasza:

Nem gúnyolódtam, te (még biztosabb vagyok benne, mint az előbb!) az a fajta vagy, aki "kivételnek" tartja magát. :)

"Jobban jár a pasi"? Nekem sem dirigálhatnak, barátnőimnek sem, sőt, sok esetben a nőnemű még határozottabb is a maga módján egy kapcsolatban, de a velük lévő férfiak hidd el, köszönik, de nagyon jól jártak. :)

2012. júl. 3. 18:49
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát jobban jár a férfi, ha inkább eltart egy nőt, de cserében ő lehet az úr a házban."

Ez meg miféle gondolkozás? :D Abba bele sem gondolsz, hogy vannak normális férfiak is, akik nem akarnak uralkodni a másikon? Részvétem.

És megint NEM gúnyolódásnak szánom, hidd el! :)

2012. júl. 3. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:

én 12-es vagyok. engem nem is vonz az a nő akinek csak úgy dirigálni lehet. ideteszem-odateszem.

legyen határozott,legyen egyénisége! és nem azért, mert papucs vagyok.

de ezt látom magam körül is. az "igenis édesem" típust általában otthagyják egy-két kör után. normális önbizalommal rendelkező férfinak olyan társ kell akinek van véleménye.

2012. júl. 3. 18:54
 25/35 anonim ***** válasza:
47%

Szavakban, amikor csak beszélni kell róla, akkor minden nő azt hangoztatja, hogy őt ne tartsa el egy pasi, nem kell neki a pasi pénze, majd együtt megteremtenek mindent.

Aztán amikor gyakorlatban megnézzük, hogy hogyan is élnek, akkor elenyésző kisebbségük él a sokat hangoztatott elvei szerint.

Nem is baj ez, csak éppen nem kellene bort inni és vizet prédikálni, hazudni, megtéveszteni, letagadni, hogy milyenek is valójában. Nem szégyen bevallani, hogy eltartót is keres a nő, amikor párt választ.

Rengeteg nőt, lányt ismerek, akik partnert váltottak és sose szegényebb partnert szereztek be, mint a korábbi volt, hanem jóval tehetősebbet.

Egy férfinél a nő anyagi háttere nem annyira számít a párválasztásnál, a nők meg jórészt ez alapján választanak, de körömszakadtáig tagadja mind, mintha szégyen lenne vagy nem lenne nyilvánvaló minden kívülálló számára.

2012. júl. 3. 20:30
 26/35 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó: én ezt ellenkezőképp látom. Sajnos már a fiúk azok, akik egyre anyagiasabbak. Csak valahogy elsiklanak felette. Megpróbálom levezetni: az én ismerőseim többsége már régóta párkapcsolatban él, működőképes kapcsolatban, melyben abszolút nem eltartót kerestek (sőt- gyakran ők a módosabbak).

Továbbmenve: akadt néhány eset, amikor a velük élő fiú/férfi kisebb vagyona/keresete ellenére úgy tüntette fel a dolgot, hogy ő az, aki a családfenntartó szerepét betölti. Vagy ő az, aki anyagilag hogyismondjam: kielégíti a lányt, mert étterembe viszi, megajándékozza.

Természetesen, az önérzetesebb nőknek ebből néha elegük lett, (ti. abból, hogy még a náluk kevesebbet invesztáló pasiknak is ez a mániája, hogy így állítják be a dolgokat), és előfordult, hogy ez szakítást idézett elő.

Más esetekben konkrétan azért szakított a nő, mert a párja élősködni akart rajta.

De jelzem: a kapcsolatok többsége a mai napig tökéletesen működik, azzal együtt, hogy a nő magasabb végzettségű, és némileg több fizetést visz haza. :)

Aztán: a "kidobott", megsértett barátoknak természetesen mély meggyőződése volt, hogy a csajok azért hagyták ott őket, mert vagyonosabb férfit keresnek. Ez természetesen nem volt igaz.

És az utolsó megjegyzésem: én meg arra láttam sok példát, amikor pénzes, ámde más téren kevésbé vonzó fickót hagynak ott csóró, ámde előnyös külsejű fickóért.

Egyik fiúismerősömnek most alakult így párkapcsolata, semmije sincs szegénynek, annyi, hogy saját magát el tudja tartani.

Igaz, nem milliomost hagyott ott érte a lány, "csak" egy biztos egzisztenciával, budai villával, két nyugati autóval, jó fizetéssel rendelkező 30-ast. :)

2012. júl. 3. 20:37
 27/35 anonim ***** válasza:
72%

25 hozzánk nyugodtan ekjöhetsz és megnézheted h igazat mondok. Arra nem gondoltlál esetleg h mások azok akik ide írnak meg mások akiket te ismersz?? Honnan tudod h aki itt írta h őt nem kell eltartani az nem mondott igazat??

Tudod mit? Én soha nem kerestem eltartót. Az exemet sokszor ki sem fizették, szüleinél lakott és sokszor én fizettem amit kajáltunk. A vőlegényem sem gazdag csak éppen tisztességes munkát végez és így van pénze. De őt sem azért választottam h ja majd ő gazdag meg többet keres mint a másik. Sokáíg nem is tudtam h milyen az anyagi helyzete.

Annyira tudják egyes pasik sztereotipizálni a nőket. Ha azok akiket ők ismernek olyanok akkor az összes. Na meg persze a neten is azt írják és a netnek igaza van XD Tiszta vicc

2012. júl. 3. 20:38
 28/35 anonim ***** válasza:

"Rengeteg nőt, lányt ismerek, akik partnert váltottak és sose szegényebb partnert szereztek be, mint a korábbi volt, hanem jóval tehetősebbet."

Ez meg lehet azért, mert erre a szempontra koncentrálsz. :) Vagy ezeket a nőket figyeled. Természetesen, senki sem szereti, ha a társa munkanélküli (de a szülői dac ellenében egyik barátnőm még egy ilyen fiúval is összeköltözött!).

De úgy tünteted fel, mintha a mai világban elsődleges szempont lenne. Nos, pedig átlagban(!) alig keresnek többet már a férfiak, mint a nők.

Az egyéni tapasztalatom pedig az, hogy ha nincs más probléma a fiúval, a külső többet számít a vagyonnál (nagyságrendekkel!).

Sok jómódú férfiismerősöm van, aki nem talál társat (bizony, bármilyen hihetetlen).

De egyetlen olyan vonzó külsejű sem, hacsaknem valami fura véletlen folytán nem is a nőket szereti. :)

2012. júl. 3. 20:42
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

27- Hagyd. Sajnos(!!!) az a szomorú tapasztalatom, hogy ezt a sztereotípiát (lásd a példámból fentebb!) éppen az olyanok szokták hangoztatni legjobban, akiknek még az édesanyjuk fizeti otthon az internetet. :)

De jóhiszeműleg feltételezem, hogy nem így van, és valami menő bankigazgató a 25-ös, s csak abból fakad a nőkről való véleménye, hogy ő az anyagias réteget vonzotta be. Ahogyan a gazdag nők az anyagias fiúkat néha. :)

2012. júl. 3. 20:47
 30/35 anonim ***** válasza:

Szerintem tök fölösleges bizonygatnom, hogy márpedig én kivétel vagyok. (15-ös vagyok még mindig)

Az sem biztos, hogy én csinálom jól, lehet, hogy csak szimpla hülye vagyok és pár év múlva (vagy hamarabb) nagyon meg fogom bánni, hogy nem használtam ki a pasikat. Végül is mi jut nekem a büszkeségen kívül? Semmi. Azt pedig a hajamra kenhetem. De hát nem hinném, hogy már meg tudok változni.

2012. júl. 3. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!