Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellemző inkább a lányokra, az hogy inkább együtt akarják a pasijukkal megteremteni a vagyoni javakat, vagy inkább be szeretnék tenni a feneküket a kész házba, autòba?
Én is ismerek huszonéveseket, akiknek már van lakásuk. Nőket is. Ha van rendes munkája, ami viszonylag jól fizet, és takarékos életet él, akkor ha más nem, részletre tudott venni valahogy, aminek fizeti a részletét.
De sok dologtól függ! Ismerek huszonéves lányokat, akik több százezret keresnek. De olyat is, aki kevesebbet, ám gondozott egy idős nénit, aki után örökölt (de megdolgozott érte!).
Mellesleg huszonévesen a fiúnak sincs több esélye erre. És azt is tudom, hogy sokaknak a szülők veszik meg, úgy a fiúnak, mint a lánynak. :)
Az autóról nem írok, az annyira nem problémás.
1. Igen, a nők többsége bele akarja tenni a fenekét a tutibas, és lóf.szt sem akar csinálni egész életében, csak a pasi dögöljön bele az igába.
2. Én egyiket sem akarom, hanem én magam akarok magamnak mindent megteremteni. Soha eszembe sem jut, hogy bárkivel közösen.
Kitérve picit az utolsónak említett dologra: ismerek egy lányt, akinek bár a szülei vették meg a lakást, de azóta is önerőből tartja fenn. Semmit sem fizetnek a szülők, ő osztja be úgy a pénzét, hogy kijöjjön belőle.
Sokat tanult, és most jó munkája van, de munka mellett még többet tanul, hogy még jobb munkája lehessen.
De ne valami kis szemüveges stréberre gondoljatok. Ez a lány nagyon okos, teljesen természetes, szép, még szórakozni is eljár néha.
Egyszerűen szeret a saját lábán megállni, és építi az életét. Sok barátja van, nem beképzelt, normálisak az emberi kapcsolatai. :)
Például (ismerem) ő sem viselné jól, ha a pasija el akarná tartani, bele sem menne olyan kapcsolatba.
16-ös. A házimunkában igazat adok, de nincs az a milliomos, aki annyit tudna keresni, hogy én, vagy az ismerőseim lemondjunk a munkánkról, hidd el. :)
15-ös. Érdekes, amikor szinte MINDEN nő magát tartja az egyedüli kivételnek. :D (Ha nő vagy).
Úgy értem, vegye ki a részét a férfi is a házimunkából.
És ezt nálam például nem befolyásolja, hogy annyit keres, hogy én otthon maradhatok, mert ebbe bele sem mennék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!