Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jellemző inkább a lányokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jellemző inkább a lányokra, az hogy inkább együtt akarják a pasijukkal megteremteni a vagyoni javakat, vagy inkább be szeretnék tenni a feneküket a kész házba, autòba?

Figyelt kérdés
Ti mit tapasztaltatok?
2012. júl. 3. 17:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Ja és lány vagyok!
2012. júl. 3. 18:09
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
fiú vagyok (28). egy nem minősített rétegtől eltekintve mostanában még sérti is őket, ha én akarnám egyedül megteremteni (a normális barátnőimnél ezt tapasztaltam).
2012. júl. 3. 18:11
 13/35 A kérdező kommentje:
Hogy van huszon évesen lakasotok? Onerobol ilyen fiatalon lehetetlen megteremteni szerintem.
2012. júl. 3. 18:16
 14/35 anonim ***** válasza:
72%

Én is ismerek huszonéveseket, akiknek már van lakásuk. Nőket is. Ha van rendes munkája, ami viszonylag jól fizet, és takarékos életet él, akkor ha más nem, részletre tudott venni valahogy, aminek fizeti a részletét.

De sok dologtól függ! Ismerek huszonéves lányokat, akik több százezret keresnek. De olyat is, aki kevesebbet, ám gondozott egy idős nénit, aki után örökölt (de megdolgozott érte!).

Mellesleg huszonévesen a fiúnak sincs több esélye erre. És azt is tudom, hogy sokaknak a szülők veszik meg, úgy a fiúnak, mint a lánynak. :)

Az autóról nem írok, az annyira nem problémás.

2012. júl. 3. 18:19
 15/35 anonim ***** válasza:
19%

1. Igen, a nők többsége bele akarja tenni a fenekét a tutibas, és lóf.szt sem akar csinálni egész életében, csak a pasi dögöljön bele az igába.

2. Én egyiket sem akarom, hanem én magam akarok magamnak mindent megteremteni. Soha eszembe sem jut, hogy bárkivel közösen.

2012. júl. 3. 18:20
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem baj ha nem tart el. De ha nekem is dolgoznom kell, akkor a férfi ugyanúgy vegye ki a részét a házimunkából. Nem oké, ha a nő is és a férfi is ugyanúgy lehúzza a melóban a napi nyolc órát, aztán apa hazamegy meccset nézni, anya meg csak akkor áll neki vacsit főzni, meg takarítani. Egy férfi se analfabéta idióta annyira, hogy ezeket ne tanulja meg. Ha meg büdös az otthoni munka -mert igen ez is egyfajta munka- akkor a férfinak tessék annyi pénzt keresni, ne a pár ne legyen rászorulva a két fizetésre. Aztán a nő meg takarítgathat napi nyolc órában.
2012. júl. 3. 18:20
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

Kitérve picit az utolsónak említett dologra: ismerek egy lányt, akinek bár a szülei vették meg a lakást, de azóta is önerőből tartja fenn. Semmit sem fizetnek a szülők, ő osztja be úgy a pénzét, hogy kijöjjön belőle.

Sokat tanult, és most jó munkája van, de munka mellett még többet tanul, hogy még jobb munkája lehessen.

De ne valami kis szemüveges stréberre gondoljatok. Ez a lány nagyon okos, teljesen természetes, szép, még szórakozni is eljár néha.

Egyszerűen szeret a saját lábán megállni, és építi az életét. Sok barátja van, nem beképzelt, normálisak az emberi kapcsolatai. :)

Például (ismerem) ő sem viselné jól, ha a pasija el akarná tartani, bele sem menne olyan kapcsolatba.

2012. júl. 3. 18:22
 18/35 anonim ***** válasza:
72%

16-ös. A házimunkában igazat adok, de nincs az a milliomos, aki annyit tudna keresni, hogy én, vagy az ismerőseim lemondjunk a munkánkról, hidd el. :)

15-ös. Érdekes, amikor szinte MINDEN nő magát tartja az egyedüli kivételnek. :D (Ha nő vagy).

2012. júl. 3. 18:24
 19/35 anonim ***** válasza:
72%

Úgy értem, vegye ki a részét a férfi is a házimunkából.

És ezt nálam például nem befolyásolja, hogy annyit keres, hogy én otthon maradhatok, mert ebbe bele sem mennék. :)

2012. júl. 3. 18:26
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
Persze, ha megtalálod azt amunkát, amit még élvezel is akkor oké.
2012. júl. 3. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!