Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedésben tapasztalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedésben tapasztaltak! Szerintetek találkozna vagy nem?

Figyelt kérdés
Bő 1 hónapja ismerkedem egy lánnyal a neten és szerintem ennyi idő elég kéne legyen egy találkához, bár sosem csináltam ilyesmit. Ha megemlítem, hogy személyesen is szeretném látni, nem reagál rá semmit. Tehát se el nem utasít, se nem bólint rá. A kölcsönös szimpátia megvan, azt megbeszéltük. Aki volt ilyen helyzetben attól kérdezném, hogy esélyes szerinted így a dolog, vagy érdemes elgondolkodni, hogy valószínűleg nincs értelme pazarolni rá az időmet?

2012. júl. 3. 08:59
 1/10 anonim válasza:

Ha egy hónap után még egy randi se volt,akkor nem érdemes ,mert csak barátkozik.Én a mostani párommal kb 3 hét után találkoztunk és nem volt időm találkozni mert a munkarendem nem engedte ő meg suliban volt,de összehoztunk egy találkozót és kb a találkozás után pár héttel már ágyba bújtunk és már egy éve együtt vagyunk.

22L

2012. júl. 3. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi pár nap után találkoztunk, annyira szimpatikusak voltunk egymásnak.

Kérdezz még rá, és mondd el neki, hogy szeretnél vele találkozni, ha nem válaszol erre se, akkor érdemes tovább szállni.

2012. júl. 3. 09:06
 3/10 Antimod ***** válasza:
Ismerem a jelenséget, valószínűleg nem akar, vagy nem mer találkozni. Még párszor kérdezz rá, mondd el neki, hogy mindenképpen szeretnél már találkozni vele. Ha nem akar továbbra sem, akkor sajnos tovább kell lépni (mert gondolom neked nem elég egy ilyen "kapcsolat" -> "Van egy barátnőm a neten...").
2012. júl. 3. 09:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Aha értem, köszi. Nem gondoltam volna, hogy ez így működik, hogy valaki csak barátkozna neten...
2012. júl. 3. 09:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát persze, hogy nem elég. Ok, majd rákérdezek még. Mondjuk a pár hét utáni ágyba bújás az nekem gyors lenne.
2012. júl. 3. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal a harmadik átbeszélgetett este/nap után megbeszéltük a találkozót, és egy hétre rá, bújtunk ágyba, kicsit gyors volt a tempó, de egyáltalán nem bánom, mert azonnal egymásra kattantunk, minden szempontból. Mondjuk én nem vagyok az a bizonytalankodó lány.

A lényeg viszont: nem említeni kell neki, hogy szeretnéd látni, hanem el kell hívni. Vegyünk két példát, hogy érezd a különbséget:

a. Olyan jó lenne személyesen beszélgetni inkább.

b. Ráérsz holnap este? Van kedved meginni velem egy teát vagy megnézni egy filmet?

Te melyikre mondanád, hogy jó, találkozzunk? Nyilván a másodikra. Alapszabályok randira hívásnál: ne fogalmazz feltételes módban, ajánlj fel neki két lehetőséget (vacsi, mozi, kávé, időpontban is lehet alternatívát találni stb.) Te vagy a férfi, te kérdezel, tehát te irányítasz. Remélem tudtam segíteni.

24/N

2012. júl. 3. 09:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Ismerős a jelenség!!!

Csak gyűjti a nézettséget, versenyeznek, bla-bla.

Pár levél után, ha nem hajlik a randira akkor, valami gond van, hagyni kell!

2012. júl. 3. 09:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Aha. Én mondtam neki, hogy meghívnám egy pizzára, erre mondta, hogy ő jobban szereti a gyrost:D Mondtam, hogy én azt is szeretem..... Kissé ez is feltételes módban van az igaz. Persze most már én is választás elé fogom állítani, csak nem akartam tolakodó lenni az elején. Én 22 vagyok, ő 19, lehet, hogy ő sem tapasztalt ilyen téren tudja a franc. Kösz a választ!
2012. júl. 3. 10:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet van ebben is valami, ha ez derülne ki, akkor aztán le fogom építeni az egóját!
2012. júl. 3. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy 1 hónap alatt mennyi levelet írtatok, mennyire ismertétek meg egymást. Ha szerzel egy kis rutint, akkor érezni fogod, hogy mikor és hogyan kell elhívni. Ha egy ismerkedés kitart 4-5 levélig, akkor abból nálam mindig randi lett.

Kicsit be lehet húzni a csőbe. Rátereled a témát a hétvégére, s ha nincs semmi programja, akkor felveted a találkozást. Ha így is elutasító, akkor felejtős.

2012. júl. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!