Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésben tapasztaltak! Szerintetek találkozna vagy nem?
Ha egy hónap után még egy randi se volt,akkor nem érdemes ,mert csak barátkozik.Én a mostani párommal kb 3 hét után találkoztunk és nem volt időm találkozni mert a munkarendem nem engedte ő meg suliban volt,de összehoztunk egy találkozót és kb a találkozás után pár héttel már ágyba bújtunk és már egy éve együtt vagyunk.
22L
Mi pár nap után találkoztunk, annyira szimpatikusak voltunk egymásnak.
Kérdezz még rá, és mondd el neki, hogy szeretnél vele találkozni, ha nem válaszol erre se, akkor érdemes tovább szállni.
Mi a párommal a harmadik átbeszélgetett este/nap után megbeszéltük a találkozót, és egy hétre rá, bújtunk ágyba, kicsit gyors volt a tempó, de egyáltalán nem bánom, mert azonnal egymásra kattantunk, minden szempontból. Mondjuk én nem vagyok az a bizonytalankodó lány.
A lényeg viszont: nem említeni kell neki, hogy szeretnéd látni, hanem el kell hívni. Vegyünk két példát, hogy érezd a különbséget:
a. Olyan jó lenne személyesen beszélgetni inkább.
b. Ráérsz holnap este? Van kedved meginni velem egy teát vagy megnézni egy filmet?
Te melyikre mondanád, hogy jó, találkozzunk? Nyilván a másodikra. Alapszabályok randira hívásnál: ne fogalmazz feltételes módban, ajánlj fel neki két lehetőséget (vacsi, mozi, kávé, időpontban is lehet alternatívát találni stb.) Te vagy a férfi, te kérdezel, tehát te irányítasz. Remélem tudtam segíteni.
24/N
Ismerős a jelenség!!!
Csak gyűjti a nézettséget, versenyeznek, bla-bla.
Pár levél után, ha nem hajlik a randira akkor, valami gond van, hagyni kell!
Nem mindegy, hogy 1 hónap alatt mennyi levelet írtatok, mennyire ismertétek meg egymást. Ha szerzel egy kis rutint, akkor érezni fogod, hogy mikor és hogyan kell elhívni. Ha egy ismerkedés kitart 4-5 levélig, akkor abból nálam mindig randi lett.
Kicsit be lehet húzni a csőbe. Rátereled a témát a hétvégére, s ha nincs semmi programja, akkor felveted a találkozást. Ha így is elutasító, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!