Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az msn-en való ismerkedésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az msn-en való ismerkedésben mi a jó? Főleg így. Elmagyarázná valaki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Fenn vagyok pár társkereső oldalon és ott írogatok lányoknak.már többen visszaírtak hogy vegyem fel őket msn-re és akkor ott beszélünk.mondom oké(bár annyira nem vagyok oda érte).felveszem őket el is kezdek írni de még 1 óra után is csak én kérdezek ők meg egyszer se csak válaszolnak.ha pl 20 percig nem írok semmit max annyit kérdeznek hogy ott vagyok e még.Ezt miért kell csinálni? mert így elég nehéz ismerkedni h semmit nem kérdez rólam.én meg már nem tudok mit írni.
2010. nov. 30. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%
Ne ismerkedj olyan csajokkal, akiknek a szellemi képessége csak addig terjed, hogy feltelepítésk az MSN-t. Ha fel tudja rakni a Skype-ot, akkor már ok lehet. :)
2010. nov. 30. 14:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Mellesleg nekik ez nem társkeresés, vagy ismerkedés, csak szórakozás. Semmi több.
2010. nov. 30. 14:35
 3/15 anonim ***** válasza:
*feltelepítsék
2010. nov. 30. 14:37
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Így jár aki bízik a netes társkeresésben.
2010. nov. 30. 14:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, és ismerkedtem régebben a neten én is, msn-en ugyanúgy.

Ha a pasiban megfogott valami, érdekesnek és szimpatikusnak találtam, akkor előszeretettel beszélgettem vele msn-en, órákon át, volt úgy, hogy egy pasival este 8-tól hajnali 3-ig folyamatosan, többször egymás után (másnap pedig mentem dolgozni). Viszont ha felvesz egy unalmas, közömbös ember msn-en, aki nem mozgat meg bennem semmit, nem indítja be a fantáziámat, nem érdekel, akkor én sem szoktam feleslegesen írogatni neki... Ilyenkor finoman megmondtam neki(k), hogy sorry, de ez van.

Ezzel nem arra akartam célozni, hogy te is ilyen lennél, csak lehet, hogy nincs meg mindenkivel a közös hang... (Gondolom a barátaid között is van olyan, akivel erről tudsz beszélgetni, míg mással meg amarról...)

2010. nov. 30. 14:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem feltétlen az msn hibája, azon áll vagy bukik inkább a dolog, hogy érdekled-e őket. Ha bejössz nekik, kíváncsiak rád, ha nem annyira, akkor csak írogatnak valamit. Amúgy ez nem tudatos, de magamon is megfigyeltem, hogy jobban folyik a csevegés, ha bejövős a srác. A másik lehetőség az lenne, hogy olyan gyors vagy, hogy nincs idejük visszakérdezni se, de a 20 perc miatt ezt nem hiszem. De azért jobb ha néha hagysz időt, mert én pl nem szoktam nagy témaváltásokat csapni, de ha eszembe jut egy kérdés valamiről ami szóbakerült, akkor rákérdezek, de ha addigra már 20 másik kérdés volt, akkor nyilván nincs rá mód.

Amúgy szerintem azért preferálják az msnt, mert ott gyorsabban mennek a dolgok, levelet mondjuk naponta írtok egymásnak, van benne x dolog, aztán annyi. Msn-en meg egy este alatt csomó dologról tudtok beszélgetni (arról nem beszélve, h emiatt talán jobban kiderül, ha vki csak kamuzik).

2010. nov. 30. 14:44
 7/15 A kérdező kommentje:

14:41-nek

és mitől lesz valaki érdekes,szimpatikus?vagy akkor miket kérdezzek?mert ha ő nem érdeklődik akkor nem is tud megismerni h kb milyen vagyok.vagy ezt én látom rosszul?

2010. nov. 30. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

14:41-nek

és mitől lesz valaki érdekes,szimpatikus?"

Szerintem meg ez lényegtelen, csak add önmagadat.

"vagy akkor miket kérdezzek?"

Ami érdekel.

"mert ha ő nem érdeklődik akkor nem is tud megismerni h kb milyen vagyok.vagy ezt én látom rosszul?"

Ha nem érdeklődik, akkor nem is akar megismerni.

2010. nov. 30. 14:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

14.41 vagyok. Hát, fogalmam sincs, attól függ, hogy neked mi az érdeklődési köröd, van-e benned a lánnyal valamilyen közös pont. Ez egyénfüggő, tényleg.

Volt, hogy úgy beszélgettem el valakivel az időt a semmiről, hogy fel sem tűnt, hogy már órák óta ugyanabban a pózban ülök a gép előtt, és zsibbad mindenem.

Szó volt akár hülye gyerekkori élményekről, arról, hogy a kockasajtot miért hívják kockasajtnak, "a kékalgák nemi életéről", bármiről, ha megvan a közös hang, szerintem bármiről lehet dumálni a másikkal. Ha te is valami olyasmit kérdezel tőle, amiről szívesen mesél, akkor lehet, hogy jobban megnyílik, mert az általános dolgok után hamar kimerülnek a beszélgetések, ezért kell feldobni valami jó témát...

2010. nov. 30. 14:50
 10/15 A kérdező kommentje:

akivel utoljára beszéltem attól megkérdeztem mert kíváncsi voltam rá h akkor most szimpatikus vagyok e neki mert nem sokat kérdez.azt mondta hogy igen.utána kérdeztem h találkozhatnánk e valamikor.erre is azt mondta h igen.meg h addig még beszélünk.

most akkor ez hogy van?

2010. nov. 30. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!