Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ciki, de huszonéves felnőttként is úgy nézek ki, mint egy tini kisfiú. Ilyen külsővel szerintetek van egyáltalán esélyem barátnőre?
ma 00:09
Akkor te tudhatsz valamit, tesó, amit én nem.
magasabb nem leszel már ez biztosan állítható
kövérebb lehetsz, de szerintem ne akarj olyan lenni
izmosabb lehetsz, ezért pedig tenni kell
magyarul amin nem tudsz változtatni, azon kár gondolkozni, amin meg lehet, azért szenvedni kell
azt vettem észre, hogy minden 165 cm-es pasi ezzel a problémával szenved... le kellene már szakadni a témáról
ma 17:49
Bizonyára nem véletlenül. Ha a lányoknak elég lenne egy alacsony srác is, akkor nem lenne ennyi önbizalomhiányos fiú. De nekik magasak kellenek. 180cm-nek kéne lennem minimum, hogy legyen barátnőm, de még akkor is csak egy átlagos magasságú srác lennék. Az igazi férfi 190-200cm.
ma 20:26
Ugyanezt írtam én is. -.- Szövegértés!!
ma 20:12
Aki kéri annak küldök képet, de csak priviben, itt nyílvánosan nem fogom égetni magam, még valaki felismer.
Ha ekkora problémának érzed a magasságodat, akkor nem is várhatod, hogy sikered legyen. Szinte látom, hogy azzal kezded, bocsánatot kérsz a lánytól, hogy nem vagy magasabb.
Nem kell 180 centinek lenni a sikerhez.
ma 01:19
Dehogy kérek bocsánatot, alapból gyenge béták viselkednek így. Olvastam PUA irodalmat, hülye azért nem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!