Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A törvény bünteti? Emberrablásnak minősül?
emberrablásnak nem hiszem mert nem erőszakkal tartod ott
de szerintem is beszélni kéne valakivel hogy fél az apjától mert annak oka van
Ez külföld.
Itt hamar jön a per (feltéve ha a lány nincs közel a 18-hoz.)
De mint írtam, nem kell hazamennie, sőt nem is kell hogy hazavigyék, mert ha perre kerül a sor, akkor is ti nyertek.
Egy biztos meccset meg hülyeség lenne feladni. Ha most hazamegy feleslegesen terrorizálja az apja, és tehettetek volna ellene...
Kérni kell a szülői felügyelet megszüntetését.
Gyámhatóságra menjen el a csaj és adja elő, hogy nem akar az apjával élni.
Az apját nem kell beengedned, ha be akar menni, akkor hívj rendőrt. A lány meg mondja meg, hogy nem akar hazamenni és nem tartja fogva senki.
Amúgy én ilyesmibe nem folynék bele, mert egyszer csak kitalálja a csaj, hogy te bántottad, fogva tartottad, akkor sose véd meg senki, az ő szava a tied ellen és az apa is ellened lesz.
A lánynak ezt egyedül kellene elintézni. Gyámhatóság, bíróság stb. Megvan ennek a módja, rendje, nem neked kell Chuck Norrist játszani az apjával szemben, mert még neked lesz bajod tök idegen emberek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!