Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen jeleket küldjek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jeleket küldjek hogy észrevegye hogy mit akarok?

Figyelt kérdés

Sokat vagyok együtt egy sráccal és nagyon jól elvagyunk.

Minden nap találkozunk, nagyon figyelmes velem és ahogy észrevettem vonzódik hozzám. Megölel és sokat mókázunk, megcsikol, szóval gyermekiesen és édesen udvarolgat.

Én is vonzódom hozzá és őrülten vágyom a csókjára. :)

Mindig mikor megölel és rámnéz elönt a vágy és minden jobban vágyom arra hogy megcsókoljon, de csak rámnéz, mosolyog aztán semmi...:(

Nem akarok én nyomulni, régimódi vagyok és szerintem egy pasinak kell kezdeményeznie, de mégis szeretném valahogy rávezetni finoman a dolgokra.

Előre is köszönöm a tanácsokat és a válaszokat.

(Aki csak bunkózni tud és sértegetni a kérdés miatt az pedig ne is írjon!!!)

2009. júl. 9. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha megolel es a szemedbe nez akk mar felsiker:D

menny kozelebb hozza es remenykedjunk h megerti:P de ha megolel akk oleld vissza. meg mondjuk mondd neki h "lecci olelj meg mert nagyon szar napom volt es vagyok a tarsasagodra"

sok sikert:)

2009. júl. 9. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
23%

"Nem akarok én nyomulni, régimódi vagyok és szerintem egy pasinak kell kezdeményeznie, de mégis szeretném valahogy rávezetni finoman a dolgokra."

hát inkább ne légy régi módi, hajolj közel csókközel, és ha akkor se veszi a lapot. akkor kérdezd meg hogy nem akarc megcsokolni...

2009. júl. 9. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a második válaszolóval. Szerintem ha azt akarod, hogy Ő kezdeményezzen, akkor tarts ki. Én is ilyen vagyok, utálok kezdeményezni, és nem is szoktam.:) Ha tényleg kellesz a srácnak, akkor küzdjön érted.:D

Mikor a szemedbe néz, akkor nézz Te is a szemébe, jó mélyen, és minnél tovább! Mosolyoghatsz is hozzá, de ne röhögd el. Legyen olyan, mintha ki lehetne olvasni a szemedből, mennyire vágysz rá.

Ha úgy van, ahogy leírtad, - ölelget, és "úgy" a szemedbe néz - akkor biztos bejössz neki.:)

Ja és kettesben vagytok, mikor "úgy" egymás szemébe néztek? Mert ha nem, akkor ne is várd, hogy megcsókoljon.:D Ha kettesben vagytok, akkor meg sugározzon belőled a vágy.;)

16/L

2009. júl. 9. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
próbálkozz füstjelekkel
2009. júl. 9. 23:07
 5/9 anonim ***** válasza:

nah 1 tipp a fiuk gyakran nem értik a lányok lökött jeleit (bocsi csajok) de az se ciki ha kimondod vagy csak egyszerüen megteszed nemhiszem hogy ellenkezni fog

am én mindig kiharcolom hogy engem kapjanak le elöször nem akarok nyomulosnak tünni és már volt rá példa hogy órákat töltötünk az ágamon fél centire egymás arcától és csak szemeztünk (persze ez csak 1. csóknál van 1 lánynal) de nekem van 1 ilyen fura "fétis"-em lehet barátod is ilyen

18F

2009. júl. 10. 08:52
 6/9 anonim ***** válasza:
bocsi elirtam: ágyamon*
2009. júl. 10. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csókol meg akkor Te tedd meg. Nem kell félénknek lenni. Sőt inkább örülni fog neki.
2009. júl. 11. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
hat ja a van amelyik pasi nehzen ertelmezi a csajok jeleit.. ez alol en sem vagyok kivetel, de ha tetszik neked akkor meg is mondhatod neki azzal nem vesztesz semmit csak az öszintet mond :)
2009. júl. 11. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
A nők megtanulhatnák már, hogy mi nem értünk a jelekhez, ha valamit akarsz, mond meg, nem haragszunk meg. :)
2009. júl. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!