Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok hol vannak nyáron?
Mert én a kicsit szégyenlősebbeket szeretem, nem pedig a ribancokat. Van bennük vmi. szűziesség, ami nagyon megtud fogni...;) Nagyon sok helyre eljárok, de ilyen lányokkal nem találkozok, hol vagytok?:D már csak a gyk maradt,vagy tippek?!:D
Jelentkezzetek, és rátok írok...;)
17/f
A 3. valaszolonak igaza van, bulikba ilyet ne keress, de talan meg a parkban meg az utcan se talalsz.
Azok a lany ismeroseim, akikre illik ez a leiras, amit most adtal, leginkabb otthon punnyadnak meg a nyaron is konyvvel a kezukben. Valszeg ezert nem nagyon talalsz:D
Mondjuk a családommal, szülőkkel leugrunk az Adriára két hétre ismerősök házába és még a Balkánon túrázgatunk utána, szóval nyáron nem folyamatosan vagyok itthon... és normálisnak tartom magam.
Lehet, hogy ki kellene mozdulnod, személyesen lehet a legjobban ismerkedni.
18/L
Ez igaz. Az ilyen lányok nem gyakran mozdulnak ki. Ja, boccs én pont ez a fajta vagyok még is sűrűn "bulizok".
Általában parkokba, nagyobb Budapesti csomópontokon pl Deák. kiülünk a haverokkal és sörözünk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!