Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 múltam és még nem volt fiúm. A külsőm normális, csak egy kicsit vékonyabb vagyok az átlagnál. Mit csináljak hogy érdeklődjön irántam valaki? 15/l
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 13:33
11/13 anonim válasza:
Hát mondjuk azt, hogy ne sóvárogj azután, hogy érdeklődjön utánad valaki. Töltsd ki az idődet hasznosabb tevékenységgel, pl olvass! Aztán majd amikor nem számítasz rá akkor lesz olyan merész egy srác, hogy beléd akad. :P
12/13 anonim válasza:
A szomorú tény, hogy a statisztika szerint a lányok nagy részét valaki előbb-utóbb felszedi, ha jól néz ki akkor előbb, ha nem akkor utóbb. Eddig ez közhely, de ez is azt mutatja, hogy ami késik nem múlik. :D És hogy miért szomorú? Mert a statisztika arról nem szólt, hogy nekem miért nem szedtem fel eddig egy nőstényt se.
13/13 anonim válasza:
Bár én 16 vagyok úgylátom hogy ez valami elvárás hogy legyen mindenkinek pasija... Szerintem örülj neki hogy nem vagy olyan mint a lányok többsége akik lassan már több f_szt fogtak mint kilincset...hidd el a fiúk jobban tiosztelik azokat a lányokat mint te :)tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!